Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de vant puternic in aproape toata tara. 30 de grade in Capitala

Antena3 Antena3,
Cod galben de vant puternic in aproape toata tara. 30 de grade in Capitala

Meteorologii au emis miercuri o informare ce anunta instabilitate atmosferica in toata tara si un cod galben de vijelii pentru 29 de judete, valabil pana joi seara. continuă pe Antena3

Coduri galbene de instabilitate atmosferica, marti, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri galbene de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, valabile marti, de la ora 09. 00 la ora 23. 00, in aproape toata tara.

Ploi torentiale, grindina si vant pentru cea mai mare parte a tarii! 2 coduri galbene si informare de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari cod galben si o informare meteo valabila pentru aproape toata tara. Meteorologii anunta ploi torentiale, grindina si vant pana marti seara.

Cod galben de vant in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Bucuresti. Rafalele vor atinge si100 kmh

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare Cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, valabila pe parcursul zilei de marti, in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Municipiul Bucuresti.

ANM: Cod galben de vant si vijelii in majoritatea regiunilor tarii. Vreme instabila pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, pentru Transilvania, Oltenia si Muntenia, valabil pe tot parcursul zilei de.

Alerta de vreme rea: Cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Vremea rea pune stapanire pe Romania. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in sud-estul tarii incepand marti, 12 mai, in intervalul orar 09. 00, unde a fost anuntat cod galben. Sunt asteptate vijelii, grindina si ploi torentiale.

Cod portocaliu de vijelii si vant puternic in 11 judete, cu rafale de 80-100 kmh

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis un cod portocaliu de intensificai puternice ale vantului si vijelii, valabil luni, de la ora 11. 00 la ora 20. 00, in cea mai mare parte a Moldovei, nordul Dobrogei si nord-estul Munteniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )