Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cod galben de vant puternic si ninsori in 17 judete, pana dupa-amiaza

Antena3 Antena3,
Cod galben de vant puternic si ninsori in 17 judete, pana dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori si strat de zapada, valabila in 17 judete, pana. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic si ninsori in 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori si strat de zapada, valabila in 17 judete pana in dupa-amiaza aceleiasi zile, la ora 14:00.

Nou avertisment meteo: Cod galben de vant puternic si ploi in sapte judete, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant si ploi, valabile in orele urmatoare, in sapte judete din Dobrogea si Moldova. Conform prognozei de specialitate,.

Avertisment meteo: Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor.

ANM: Cod galben de vant si ninsori pentru 16 judete, pana la ora 14:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsori si strat de zapada pentru 16 judete din nordul, estul si centrul tarii, valabila pana la ora 14:00.

Cod portocaliu de inundatii pe afluentii raului Buzau / Cod galben pe rauri din 10 bazine hidrografice, pana vineri dupa-amiaza

Afluentii raului Buzau, aferenti sectorului aval statiei hidrometrice Nehoiu judetul Buzau) se afla sub avertizate Cod portocaliu de inundatii pana joi, la ora 18:00, iar raurile din 10 bazine hidrografice din zona Munteniei, Moldovei si Dobrogei se vor afla sub Cod galben de inundatii pana vineri dupa-amiaza, potrivit Agerpres.

Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metri patrat, in Moldova, in Transilvania si la munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala viteze de 55-65 de kilometri pe ora.

Judetul Gorj se va afla sub atentionarile de Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant

In urmatoarele zile, judetul Gorj se va afla subt atentionarile meteorologice Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant.

ANM a emis o atentionare de cod galben de vant pentru judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare de cod galben de vant pentru judetul Tulcea, in vigoare pana la ora 15.

VIN (si) APELE! Cod galben de inundatii in noua bazine hidrografice!

Hidrologii au emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila incepand din dimineata zilei de miercuri si pana pe 21 aprilie, in noua bazine hidrografice din zona Olteniei,.

Dambovita, avertizat cu Cod galben de ninsori

Meteorologii au emis avertizari cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din zona Carpatilor Orientali, Meridionali si Muntii Banatului si cod galben de ploi si vant pentru restul tarii, atentionari care vor fi valabile de miercuri dimineata pana vineri dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )