Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de vant puternic in opt judete, in urmatoarele ore. in zonele montane rafalele vor depasi o suta de kilometri la ora

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant puternic in opt judete, in urmatoarele ore. in zonele montane rafalele vor depasi o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari nowcastind de vand puternic care va afecta opt judete in urmatoarele ore. in zonele joase rafalele vor depasi 65 de kilometri la ora, in timp ce la munte vantul va depasi viteza de o suta de kilometri la ora. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant puternic in 8 judete, viteza la rafala atinge 60 kilometri/h

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari nowcasting de vant in opt judete in urmatoarele ore. in zonele joase rafalele vor depasi 65 de kilometri la ora, in timp ce la munte vantul va depasi viteza de o suta de kilometri la ora.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

11 judete sunt, marti dimineata, sub avertizare cod galben de ceata. in unele judete, pe langa ceata va fi si burnita, transmite Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo joi 15 noiembrie: Cod galben de vant si ninsoare in cinci judete

Prognoza meteo 15 noiembrie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte.

Vremea se inrautateste masiv! ANM a emis un cod galben de vant puternic. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea pentru judetele Constanta si Tulcea. Acestea se afla sub atentionare de cod galben de vant puternic, incepand de vineri seara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, pana la ora 14:00, atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic, emisa vineri dimineata pentru zona Dobrogei. Potrivit meteorologilor, in.

Alerta meteo. E cod galben de vant si ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte. Potrivit ANM, pana la ora 16 este.

E cod galben de vreme rea! Vant puternic, lapovita si ninsoare in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant, lapovita si ninsoare, valabila in judete din zona Dobrogei. Potrivit sursei citate, pana.

Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in localitati din 11 judete

Meteorologii au emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in urmatoarele ore, in localitati din 11 judete situate in Transilvania,.

Cod galben de fenomene periculoase, emis de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in in judetele Constanta si Tulcea, pana sambata, la ora 2:00. Potrivit.

Cod galben de ceata n 11 judete

11 judete sunt, marti dimineata, sub avertizare cod galben de ceata. in unele judete, pe langa ceata va fi si burnita, transmite Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )