Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi. continuă pe B1

Avertizare meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara pana miercuri seara

Meteorologii au transmis o avertizare meteo Cod galben de vant pentru miercuri, valabil de la ora 16:00, pana la ora 20:00. Regiunile vizate sunt Moldova, sud-vestul Olteniei, nord-estul Munteniei si Dobrogea.

VINE URGIA, in Romania! ANM a facut ANUNTUL pe care NIMENI NU VOIA sa-l AUDA!

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

ANM avertizeaza. Cod galben de vant puternic pana joi seara. Ce regiuni vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vant puternic in 25 de judete. Atentionarea a intrat in vigoare miercuri, 22 ianuarie, la ora 16:00 si este in vigoare pana joi, 23 ianuarie, la ora 20:00. ANM a emis Cod galben de vant puternic pentru 25 de judete in Carpatii Meridionali .

Alerta meteo de ultima ora: Cod galben de vant puternic in mai bine de jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila pana joi seara in 25 de judete.

Tranzactiile imobiliare din tara noastra au depasit un miliard de euro, in 2019

Tara noastra - o destinatie tot mai interesanta pentru noi investitori Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, anul trecut, borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza, totodata, un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca.

Pactul Verde European: Polonia, Germania si Romania concentreaza jumatate din ajutoarele din Fondul de tranzitie justa

Polonia este marea castigatoare a fondurilor din Pactul verde, chiar in fata Germaniei si Romaniei. Aceste trei tari concentreaza 50% din ajutoare, potrivit francezilor de la Novethic, citeaza Rador. Fondurile sunt destinate pentru recalificarea si pregatirea muncitorilor din industriile dependente de carbon si asistarea inchiderii acestor activitati si restaurarea siturilor.

Alerta alimentara in Romania: Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din focarul de gripa aviara din Ungaria, au ajuns in 26 de judete din tara noastra (VIDEO)

Este alerta alimentara in Romania! Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din Ungaria, din zona unde este focar de gripa aviara, au ajuns in 26 de judete din tara noastra! Pana in acest moment,.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa la Scoala 133

Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa la Scoala 133 din Sector.

Spaga mascata pentru copiii din gradinitele Sectorului 5

Din partea domnului primar! Asa li se spune copiilor din gradinitele sectorului 5, dar si cadrelor didactice din institutii, atunci cand acestia primesc cadouri-spaga, conform lui Vlad Voiculescu, candidat la PMB din partea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )