Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cod galben de vant puternic pentru patru judete, pana la ora 16.00

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant puternic pentru patru judete, pana la ora 16.00

Patru judete - Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea - se afla, sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Cod galben de vant puternic pentru patru judete, pana la ora 16.00

Patru judete - Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea - se afla, sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare meteo de ultima ora. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru patru judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor, pana.

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare, pana in 30 aprilie

Hidrologii au emis, astazi, o avertizare cod galben si cod portocaliu de inundatii pe Dumare, urmand a fi afectate judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, dat publicitatii.

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 30 aprilie

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare de Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 20 aprilie, si o avertizare de Cod galben pana pe 30 aprilie in judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta, Braila, Ialomita, Tulcea si Galati.

Cod galben si portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 30 aprilie: Sectorul Dunarii aval Gruia este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe Dunare de miercuri, 4 aprilie, pana luni, 30 aprilie, la ora 16. Vor fi afectate judetele Braila, Constanta, Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman si Tulcea.

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete sunt in pericol pana pe 30 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe fluviul Dunarea, in aval.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3964 seconds )