Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

România Liberă România Liberă,
Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Alba, valabilla pana in jurul orei 17. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi torentiale in judetele Timis, Suceava si Botosani

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod galben de ploi puternice in judetele Suceava, Botosani si Timis. Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metrul patrat.

Cod galben de ploi in judetele Timis, Botosani si Suceava

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri doua avertizari cod gasben de ploi puternice in judetele Suceava, Botosani si Timis. Prima avertizare este valabila in intervalul 11:45-13:35.

Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

O furtuna puternica s-a abatut peste orasul Focsani. Zeci de gospodarii au fost inundate iar mai multi copaci au fost smulsi din radacini. Vremea rea a facut ravagii si in Bistrita si Buzau, unde precipitatiile au depasit si 80 de litri pe metru patrat.

Cod galben de inundatii in judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea sunt, pana luni, la ora 04. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma ploilor torentiale.

Cod galben de inundatii in judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea sunt, pana luni, la ora 04. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma ploilor torentiale. Avertizarea emisa.

Peste 100 de gospodarii din Rodna au fost inundate in urma unei ploi torentiale

O ploaie torentiala a facut ravagii in comuna bistriteana Rodna. Peste 100 de gospodarii au fost inundate, iar drumul national care trece prin localitate a fost blocat de ape si aluviuni in mai multe zone. Apa a ajuns in gospodariile si beciurile oamenilor.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud. Avertizarea cod galben a fost emisa pentru unele rauri mici din bazinele Iza, Lapus, Sieu,.

Cod galben de inundatii pe rauri din Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )