Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod Galben de vreme caniculara in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de vreme caniculara in Republica Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astazi, 26 iulie, o avertizare de Cod Galben de vreme canicula, valabila pentru perioada 27-30 iulie. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii pe rauri din 13 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, o atentionare cod galben de inundatii, valabila pe rauri din bazine hidrografice din 13 judete pana miercuri, la ora 10.

Avertizare ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice pana marti seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, pentru Bucuresti si 22 de judete din tara, valabila de la ora 12. 00 pana la ora 23.

O noua atentionare cod galben de ploi si vijelii pentru Bucuresti si pentru 22 de judete

O noua atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica a fost emisa de meteorologi si este in vigoare miercuri pana la ora 23. 00 in 22 de judete si in Capitala.

Cod Galben de furtuni in 22 de judete din tara si in Bucuresti

Meteorologii au emis, marti, o avertizare Cod galben de ploi, insotite de descarcari electrice si in.

VREMEA. Cod galben de ploi si vijelii in mai multe zone din tara, pana la ora 23:00

VREMEAMeteorologii au venit cu o noua avertizare meteo. Va fi cod galben de ploi si vijelii. VREMEAInterval de valabilitate: 23 iulie, ora 12 - 23 iulie, ora 23 . VREMEAFenomene vizate: perio.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vijelie si ploi torentiale in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting, de cod galben, valabila pana la ora 9:00, referitoare la instabilitate atmosferica accentuata. Luna iulie a adus manifestari extreme ale vr.

Alerta de la hidrologi! E cod galben de inundatii pe rauri din 13 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelora emis, marti, o atentionare cod galben de inundatii, valabila pana miercuri dimineata, pe rauri din 13 judete. Astfel, conform.

METEO Cod galben de ploi puternice in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, pana la ora 23

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi puternice, valabil marti, incepand cu ora 12 pana la ora 23.

O platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, s-a aflat la Cahul Republica Moldova), unde a inaugurat seria de sesiuni regionale organizate de Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si MADR, in cadrul proiectului Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania si Republica Moldova, scrie fermierinromania. ro.

Maia Sandu si comisarul Johannes Hahn au semnat trei acorduri de finantare pentru Republica Moldova

Premierul Maia Sandu a avut o intrevedere miercuri, 25 iulie, cu Johannes Hahn, comisar European pentru Politica Europeana de Vecinatate si Negocieri pentru Extindere. in cadrul intalnirii a fost semnate trei acorduri de finantare pentru Republica Moldova, cu o valoare totala de 40,25 milioane de euro, bani ce ar trebui sa contribuie la dezvoltarea tarii si la apropierea Moldovei de Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )