Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod galben de vreme rea si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme rea si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea, valabil in perioada 13 iunie, ora 14. 00 - 15 iunie, ora 08. 00, interval in care se va semnala instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate. continuă pe Adevărul

Toata tara, sub cod galben de vreme rea. Mai multe judete au primit si avertizare hidrologica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabila din dupa-amiaza zilei de miercuri in mai mult de jumatate din tara.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de vreme severa in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna, valabila in urmatoarea ora, in Bucuresti. Potrivit meteorologilor, pana la ora 16:30, in zon.

Cod galben de ploi si grindina n 25 de judete pna la ora 21.00. Vremea rea pna smbata seara n toata tara

Meteorologii eu emis joi o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica in 25 de judete din Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, local in Moldova, valabila pana joi seara, la ora 21. incepand de la 21. 00, intra in vigoare o informare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si caderi de grindina, valabila pentru toata tara, pana sambata seara.

ANM: Instabilitate atmosferica accentuata, de marti seara. De miercuri dupa-amiaza, 30 de judete vor fi sub cod galben de furtuni cu ploi abundente

Meteorologii anunta ca vremea se va strica in intreaga tara, de marti seara, de la ora 20. 00, fiind anuntata instabilitate afmosferica accentuata. De miercuri, de la ora 14. 00, treizeci de judete din intreaga tara se vor afla sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si in zona montana, cantitatile de precipitatii vor ajunge si la 80 de litri pe metru patrat.

UPDATE Informare meteo de instabilitate atmosferica ncepnd de marti seara si cod galben de furtuni si ploi n peste jumatate din tara ncepnd de miercuri

ANM a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in peste jumatate din tara de miercuri, ora 14. 00, pana joi dimineata, ora 08.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Cod galben de canicula in Republica Moldova

Meteorologii au emis pentru perioada 12-16 iunie avertizare cod galben de canicula. Temperaturile maxime ale aerului vor atinge valori pozitive de 33 si 34 de grade Celsius, predominant in raioanele centrale si de sud ale tarii, transmite IPN.

ANM: 30 de judete intra la ora 14.00 sub cod galben de furtuni, cu ploi abundente care vor cumula 80 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta ca treizeci de judete din intreaga tara intra, miercuri, la ora 14. 00, sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si in zona montana, cantitatile de precipitatii vor ajunge si la 80 de litri pe metru patrat.

ALERTA METEO 30 de judete intra la ora 14.00 sub cod galben de furtuni, cu ploi abundente care vor cumula 80 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta ca treizeci de judete din intreaga tara intra, miercuri, la ora 14. 00, sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si in zona montana, cantitatile de precipitatii vor ajunge si la 80 de litri pe metru patrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )