Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de vreme severa imediata pentru duminica seara. Se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, descarcari electrice. continuă pe Adevărul

Viiturile au facut din nou prapad in mai multe judete din tara - VIDEO

Viiturile au facut din nou prapad in mai multe judete din tara. in Prahova, Valcea si Sibiu, apele au maturat tot ce le-a stat in cale. Pompierii au actionat cu mai multe autospeciale si motopompe.

Noi avertizari emise de hidrologi! Cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologii au instituit Cod galben de inundatii pe rauri mici din judetele Sibiu, Brasov si Harghita, valabil joi noaptea pana la ora 24:00. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a.

Avertizare meteo! Cod galben si cod portocaliu de ploi in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, joi, mai multe atentionari de cod galben si cod portocaliu, de tip nowcasting. in judetele Sibiu si Mures a fost emis cod galben. Se vor.

Noi vesti proaste de la meteorologi: Se anunta furtuni in mai multe judete (FOTO)

Meteorologii au emis vineri o atentionare cod galben de furtuni, valabila in judetele Constanta, Tulcea, Prahova, Dambovita, Buzau, Vrancea si Arges. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie,.

Avertizare ANM: Cod galben de furtuna pentru opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului pentru localitati din judetele Alba, Harghita, Sibiu, Mures, Cluj Salaj, Maramures si Satu Mare, valabile pana.

Cod galben de furtuna pentru opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului pentru localitati din judetele Alba, Harghita, Sibiu, Mures, Cl.

Furtuna puternica pe litoral. Mai multe strazi din Constanta au fost inundate (VIDEO)

Constanta e sub cod portocaliu de furtuni. Strazile au fost inundate, iar meteorologii spun ca ploile nu se opresc in acest weekend. in Eforie, Tuzla, Topraisar, 23 August, Limanu, Albesti, Pecineaga,.

Potopul se intoarce. Cod galben de furtuni in sapte judete. Unde loveste grindina

ANM a emis vineri avertizari cod galben de furtuni pentru mai multe judete ale Romaniei. Se vor inregistra averse torentiale cu descarcari electrice si grindina.

Cod galben de furtuni n 7 judete, vineri, pna la ora 22,00

Meteorologii au emis un Cod Galben de furtuni pentru sapte judete, valabil vineri, intre orele 15,00 - 22,00. in acest interval, se vor inregistra pe arii extinse instabilitate atmosferica accentuata si ploi torentiale.

Cod galben de inundatii pe rauri mici din judetele Dambovita, Prahova si Buzau. Raed Arafat, apel catre populatie: Trebuie sa se adaposteasca!

Hidrologii au instituit Cod galben de inundatii pe rauri mici din judetele Dambovita, Prahova si Buzau, atentionarea fiind valabila pana vineri noaptea la ora 24:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )