Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cod portocaliu de furtuna in 23 de judete: Care sunt zonele vizate de avertizarea meteo (FOTO)

B1 B1,
Cod portocaliu de furtuna in 23 de judete: Care sunt zonele vizate de avertizarea meteo (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de furtuni, care vizeaza 23 de judete din estul, centrul si sudul tarii. Avertizarea emisa pentru fenomene de. continuă pe B1

Informare de vreme severa de la ANM. Care sunt zonele vizate si ce se va intampla in Capitala

Vreme instabila in toata tara, de duminica si pana miercuri dimineata, cu ploi torentiale, vijelii si grindina, se arata intr-o informare ANM de ultima ora.

Cod portocaliu de vreme rea in Prahova. Sunt asteptate furtuni in zona montana

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod portocaliu de furtuni valabil pe parcursul zilei de luni in nordul judetului Prahova, dar si in alte 18 judete.

Cod portocaliu de vreme rea in 19 judete: in ce zone sunt asteptate furtuni (FOTO, VIDEO)

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de vreme rea, valabila pentru 19 judete din nordul, estul si centrul tarii. in acelasi timp, alte 14 judete sunt vizate de o avertizare cod galben de.

Cod portocaliu de inundatii in judetul Vrancea: Rauri din alte zone ale tarii, sub atentionari cod galben. Care sunt regiunile vizate

Hidrologii au emis o atentionare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni la ora 21. 00, pentru rauri din bazinul hidrografic Zabala, de pe raza judetului Vrancea. Cod portocaliu de inundatii.

Avertizare hidrologica: Cod portocaliu de inundatii pe raurile din Neamt, Harghita si Bacau

Hidrologii au emis oavertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru ziua de marti, intre orele 18:00 24:00. Ce rauri sunt vizate de codul portocaliu de inundatii Astfel,.

Cod portocaliu de furtuni si grindina pentru aproape jumatate din tara, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis luni doua avertizari, cod galben si cod portocaliu de vreme instabila. Cea mai mare parte a tarii va fi afectata de furtuni si grindina, incepand de la pranz.

Cod portocaliu de averse, vijelii si grindina

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu si una de cod galben pentru urmatoarele ore in c.

Oltul, sub avertizare Cod Portocaliu. Ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina in orele urmatoare

Meteorologii au emis avertizari pentru mai mult de jumatate de tara. Codul Galben intra in vigoare astazi, de la ora 10,00, in timp ce avertizarea Cod Portocaliu vizeaza jumatate de tara si intra in vigoare la ora 13,00.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Horoscop zodii 2020. Care sunt persoanele cel mai greu de iubit

In astrologie exista patru elemente, fiecare fiind specific mai multor nativi: Foc, Pamant, Aer si Apa. Elementul care apartine zodiei tale descrie unele aspecte ale personalitatii tale si chiar modul in care vezi viata sau te manifesti in dragoste. Horoscop 2020: zodiile greu de iubit Ferioara Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai exigenti cand vine .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )