Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii. Cod galben in alte regiuni. Furtunile au facut prapad

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii. Cod galben in alte regiuni. Furtunile au facut prapad

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Cod portocaliu Valabil de la :24-05-2019 ora 16:40pana la :24-05-2019 ora 17:30 In zona. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii. Cod galben in alte regiuni

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Cod portocaliu Valabil de la :24-05-2019 ora 16:40pana la :24-05-2019 ora 17:30 In zona.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii. Furtuna in Bucuresti

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Vremea o ia razna! Cod portocaliu si cod galben de precipitatii si fenomene meteo extreme, in mai multe judete

Vremea o ia razna la sfarsitul acestei saptamani 24 26 mai) in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu si cod galben, cu fenomene meteo extreme. Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost insorita in mai multe parti ale Romaniei, spre sfarsitul perioadei vremea se va inrautati in special in [] .

ANM a prelungit CODUL PORTOCALIU de FURTUNI pentru Bucuresti si mai multe judete

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de furtuna emis, vineri seara, pentru Bucuresti, pana la ora 19. Se vor semnala :averse ce vor mai avea temporar caracter torential si se vor cumula 10. 20 l.

UPDATE Cod galben si portocaliu vineri seara in Bucuresti si mai multe judete

Mai multe judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod portocaliu si galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Grindina puternica, in mai multe judete din tara. Bucatile de gheata au cazut din cer peste gradini, drumuri si masini

Reprize puternie de grindina s-au abatut asupra mai multor judete din intreaga tara. in Ilfov, spre exemplu, de unde urmariti acum aceste imagini, timp de cateva minute, bucatile de gheata au.

COD PORTOCALIU DE INUNDATII: Vor fi viituri in sase judete, pana joi

Hidrologii anunta COD PORTOCALIU de inundatii in sase judete din tara, pana joi. Vor fi viituri mai ales pe unele rauri din judetele Maramures si Satu Mare. Potrivit Institutului National de Hidrologie.

ING, anunt important pentru clienti: mai multe servicii vor fi indisponibile

ING anunta ca mai multe servicii ale bancii vor trece printr-un proces de mentenanta programata, motiv pentru care nu vor putea fi accesate. ING anunta ca acest proces va avea loc miercuri, 22 mai, intre orele 22:00 si 02:00. Asta inseamna ca intre aceste ore serviciul ING Business, ING Home Bank si multimat ING vor [] .

Furtuna din Bucuresti a inundat mai multe case si strazi. Traficul, paralizat

Ca urmare a furtunii din dupa-amiaza de vineri, cand Capitala s-a aflat sub cod portocaliu, pompierii din cadrul ISUBIF au intervenit pentru extragerea apei acumulate in subsoluri, case, dar si pe strazi in zona Gradinii Zoologice, str Erou Iancu Nicolae, dar si pe strada Masina cu Paine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )