Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de ploi torentiale in mai multe judete din tara

COD PORTOCALIU Valabil de la 6-05-2019 19:00 pana la6-05-2019, 20:30 Fenomene meteorologice asteptate: averse torentiale ce vor cumula cantitati de 40. 50 l/mp, grindina de mici si mediii .

ANM: Cod galben de furtuni in 25 de judete ale tarii si in Bucuresti pentru urmatoarele ore

Meteorologii au emis un cod galben de perioade scurte de instabilitate atmosferica accentuata; pentru judetele Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Covasna, Calarasi,.

COD PORTOCALIU de ploi torentiale si grindina in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi torentiale, grindina si vant puternic, pentru judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi si Bacau. Codul este valabil, luni, pana la ora.

iNCEPE PRAPADUL! Sase judete, sub AVERTIZAREA meteorologilor: Atentie, vin furtuni devastatoare

Meteorologii au emis avertizari cod galben pentru mai multe judete din Transilvania, unde joi dupa-amiaza sunt asteptate intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina. Avertizarile vizeaza.

Alerta de la hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea

Hidrologii au emis luni seara o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea, valabila pana marti la ora 9:00. Conform Institutului National.

Cod galben de inundatii in mai multe zone din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii de marti, in 16 bazine hidrografice din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia. Conform Institutului.

Procurorul general s-a intalnit cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august

Procurorul general, Bogdan Licu, s-a intalnit, astazi, cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august.

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, de acord cu modificarea Ligii Campionilor - Vrea mai multe meciuri intre cluburile de top

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, este in favoarea unei modificari a Ligii Campionilor la fotbal care sa permita mai multe meciuri intre echipele de top, relateaza Reuters.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala si mai multe zone din tara. Mare grija!

Vestile din partea meteorologilor sunt din ce in ce mai proaste. Mai multe zone din tara vor fi afectate de vijelii si ploi torentiale incepand de luni. intre 15. 00 si 18. 00 intrain.

Coreea de Nord reia testele cu racheta lansand mai multe dispozitive cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a testat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, potrivit unor informari transmise de Coreea de Sud. Oficialii citati de BBC spun ca acestea ar fi fost lansate de pe peninsula Hodo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )