Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 20 iunie

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 20 iunie

Hidrologii au emis, vineri, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de cresteri ale nivelurilor si debitelor Dunarii, cu depasirea Cotelor de aparare, valabile pana pe data de 25 iunie. Conform. continuă pe Antena3

Alerta de la hidrologi! E cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 20 iunie

Hidrologii au emis, vineri, avertizari cod galben si cod portocaliu de cresteri ale nivelurilor si debitelor Dunarii, cu depasirea Cotelor de aparare, valabile pana pe data de 25 iunie. Conform prognozei.

Cod portocaliu de inundatii in Giurgiu, Teleorman si Ilfov

Hidrologii au instituit marti dimineata un Cod portocaliu de inundatii pe raurile mici din judetele Ilfov, Giurgiu si Teleorman, valabil pana la ora 16:00. Potrivit avertizarii publicate de Institutul.

Judetul Teleorman intra sub atentionare Cod portocaliu de inundatii. Care sunt zonele vizate

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare 523;n intervalul 11. 2019 ora 18:00 11. 2019 ora 24:00 pe unele rauri din judetele: Valcea, Arges, Olt, Teleorman si Giurgiu.

CNAIR: Autoturismele care trec podul peste Dunare, in sensul Giurgiu Ruse, nu achita tariful de trecere in 20 iunie

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, vineri, ca, in 20 iunie, autoturismele, care trec podul peste Dunare in sensul Giurgiu Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere, cu ocazia Zilei Podului.

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Traficul rutier, dat peste cap de trei transporturi agabaritice, pana pe 20 iunie

Timp de 10 zile, traficul rutier pe ruta Constanta-Slobozia- Centrua Capitalei va fi ingreunat de trei transporturi agabaritice. Soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri de pe traseu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )