Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD PORTOCALIU de inundatii in judetul Caras-Severin

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU de inundatii in judetul Caras-Severin

Raul Poganis din judetul Caras-Severin este sub avertizare cod portocaliu pana luni, la ora 08. 00, fiind posibila depasirea cotei de inundatie cu 130 de centimetri, in sectiunea statiei. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Caras si Nera, din judetul Caras-Severin. Cod galben de viscol la munte

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pe raurile Barzava, Caras si Nera, din judetul Caras-Severin, unde duminica se pot produce inundatii locale, din cauza precipitatiilor, a topirii zapezii si a viiturilor formate in amonte. Meteorologii au emis, la randul lor, un cod galben de ninsori viscolite valabil pana luni, la ora 12. 00, in zonele de munte.

Cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Caras si Nera, din judetul Caras-Severin

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pe raurile Barzava, Caras si Nera, din judetul Caras-Severin, unde duminica se pot produce inundatii locale, din cauza precipitatiilor, a topirii zapezii si a viiturilor formate in amonte.

COD GALBEN DE INUNDATII in Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad

Mai multe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad se vor afla, in intervalul sambata, ora 6. 00 - duminica, ora 18. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

COD PORTOCALIU de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare de tip cod portocali pentru inundatii pe raul Poganis din judetul Caras-Severin. Avertizarea este valabila pana luni, la ora 08. 00, fiind posibila depasirea cotei de inundatie cu 130 de centimetri, in sectiunea statiei Valeapai.

Cod galben de inundatii in judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad (FOTO)

Mai multe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad se vor afla, in intervalul sambata, ora 6. 00 - duminica, ora 18. 00, sub cod galben de inundatii, informeaza Institutul National de.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din Timis si Caras-Severin: Cod galben in cinci judete (FOTO)

Hidrologii au emis, duminica, avertizari cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Moravita, Caras si Nera, din judetele Timis si Caras-Severtin, si cod galben pe rauri din judetele Bihor, Hunedoara,.

Cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Nera si Caras

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru raurile Barzava, Nera si Caras. Asta ca urmare a precipitatiilor insemnate cantitativ din ultimele 24 de ore si a topirii straturilor de.

Cod Portocaliu de inundatii in Banat

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe cursuri ale raurilor din Banat. Sunt vizate raurile Barzava, Caras si Nera. Din cauza precipitatiilor inregistrate in ultimele 24 de ore, dar.

Caras-Severin: Cutremur de 2,8 grade la o adancime de 2 km

Un cutremur de 2,8 grade pe scara Richter a avut loc, in aceasta noapte, la ora 3:31, in judetul Caras-Severin, la o adancime de 2 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

UPDATE. COD PORTOCALIU si COD GALBEN de inundatii pentru mai multe rauri

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Moravita, Caras si Nera, din judetele Timis si Caras-Severtin, si cod galben pe rauri din judetele Bihor, Hunedoara, Ara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )