Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din Caras-Severin, pana duminica dimineata

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din Caras-Severin, pana duminica dimineata

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata seara, o noua avertizare cod portocaliu de inundatii, pentru rauri din judetul Caras-Severin, valabila pana duminica la ora 9. continuă pe Adevărul

UPDATE. COD ROSU de INUNDATII pe rauri din Bacau si Covasna. Peste 400 de pompieri, gata de interventie

HIdrologii au emis, joi, avertizare cod rosu de inundatii pentru rauri din Covasna si Bacau. Peste 400 de pompieri sunt gata sa intervina.

Romania se pregateste de potop. Care sunt cele 10 judete pentru care hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 10 judete, valabil de joi dupa amiaza pana sambata la orele pranzului, arata B1 TV. Pericol de inundatii exista.

Cod portocaliu de inundatii in judetele Harghita, Mures, Covasna si Brasov

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Harghita, Mures, Covasna si Brasov, precizand ca se ridica avertizarile anterioare.

Cod portocaliu de inundatii in Neamt. Apele umflate ale paraielor creeaza deja probleme in comuna Damuc

Judetul Neamt este sub avertizare meteorologica cod portocaliu de ploi torentiale si inundatii pentru intervalul orar 16. Precipitatiile care nu contenesc de dimineata creaza deja probleme in comuna Damuc, din zona de vest a judetului.

Doi oameni au murit luati de viitura in Vrancea si Bacau. Cod rosu de inundatii si cod portocaliu de ploi, in vigoare vineri in mai multe judete

Doi oameni au murit luati de viitura joi seara, in localitatea bacauana Livezi, respectiv in comuna vranceana Ruginesti, iar pe afluentii raului Trotus din judetele Bacau si Covasna este in vigoare si vineri un cod rosu de inundatii, anunta Mediafax. De asemenea, pana vineri la ora 18:00 este in vigoare un cod portocaliu de ploi in judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani. Meteorologii au avertizat ca ploile vor avea caracter torential si se vor depasi local 50 l/mp si izolat, mai ales in zona de munte, 80. 100 l/mp.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

Cod Rosu de inundatii pe rauri din sase judete. Autoritatile sunt in alerta maxima

Hidrologii au instituit, joi, Cod Rosu de inundatii pe rauri din judetele Bacau, Covasna, Harghita, Suceava, Neamt si Vrancea, valabil pana vineri seara. Potrivit Institutului National de.

Cod PORTOCALIU de inundatii. Ce judete sunt afectate

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 10 judete, incepand de joi, de la ora 16 pana sambata, la ora 12.

Codul Portocaliu de inundatii a fost restrans la rauri din patru judete

Hidrologii au actualizat in aceasta dimineata atentionarile de inundatii, astfel incat Codul Portocaliu a fost restrans la rauri din patru judete, respectiv Harghita, Mures, Covasna si Brasov.

Romania se pregateste de potop: COD ROSU si cod portocaliu de inundatii. Care sunt judetele afectate (FOTO)

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, hidrologii anunta cod rosu de inundatii. COD ROSU Mai exact, se pot produce scurgeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )