Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00.

Avertizare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete, unde incepand de duminica dimineata si pana luni noapte se pot produce inundatii locale, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

Cod PORTOCALIU de inundatii in centrul si vestul Romaniei

Hidrologii au emis duminica mai multe avertizari Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete din centrul si vestul tarii, valabile pana luni dimineata la ora 9.

Pericol de inundatii. Hidrologii au emis cod galben. Sunt anuntate ploi insemnate cantitativ pana marti seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24. Potrivit hidrologilor,.

Cod Portocaliu in judetul Arad. Pompierii sunt in stare de alerta

Judetul Arad se afla si sub un cod portocaliu hidrologic ce vizeaza raul Crisul Alb si afluentii raului Mures. Meteorologii spun ca in judetul Arad vor cadea cantitati insemnate de apa este vorba despre 35-40 l/mp si vor fi frecvente descarcari electrice.

Cod galben de inundatii pana luni seara. Avertismentul facut de hidrologi

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru 20 de judete, in intervalul 12. 2016, ora 06:00 13. 2016, ora 24:00. Codul galben de inundatii a fost emis pentru intervalul.

COD PORTOCALIU si GALBEN de furtuni si inundatii. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis avertizari de timp portocaliu pentru jumatatea de Nord a Capitalei, zona de Nord a judetului Ilfov si pentru Constanta si Tulcea, fiind in vigoare si coduri galbene de ploi Gorj,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )