Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod portocaliu de ninsori in doua zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de ninsori in doua zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila in orele urmatoare in judete din Transilvania si Banat. Potrivit. continuă pe Antena3

Vremea o ia razna. Avertizari meteorologice de ninsori puternice si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila in orele urmatoare in judete din Transilvania si Banat. Potrivit.

Vremea o ia razna. Avertizari meteorologice de ninsori si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila in orele urmatoare in judete din Transilvania si Banat. Potrivit.

ANM a emis Cod Portocaliu de ninsori, valabil pana la ora 13.30. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila in orele urmatoare in judete din Transilvania si Banat.

Guvernatorul regiunii Silistra, vizita de lucru in Baragan pentru dezvoltarea celor doua zone de la Dunarea

Guvernatorul regiunii Silistra, Ivelin Statev, s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, la cea de-a doua intalnire cu presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, cei doi oficiali cautand strategii de colaborare pentru dezvoltarea celor doua zone de la Dunare.

Verificari de amploare in maternitatile din tara

Verificari de amploare si in maternitati. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a semnat ordinul, iar controalele care privesc infectiile intraspitalicesti in toate maternitatile din tara, incep.

Liderul UNIONISTILOR din tara si de peste Prut va candida la europarlamentare! George Simion: Mare parte din viata mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte

George Simion, principalul artizan al fortelor unioniste din tara si de peste Prut, si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile europarlamentare din mai, relateaza Agerpres. George Simion, presedintele.

Cod galben de vant pentru cinci judete din tara

Cinci judete din nord-vestul tarii sunt, luni, sub avertizare cod galben de vant puternic, care la rafala atinge viteze de pana la 60 de kilometri pe ora. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie a.

Republica Moldova: Cod galben de ninsori puternice

Meteorologii din Republica Moldova au emis Cod galben de ninsori puternice, iar in sudul tarii vor fi ploi si lapovita. Pe Aeroportul International din Chisinau, unele curse au fost anulate, iar altele au intarzieri.

Nestle isi inchide singura fabrica din tara noastra

Leszek Wacirz, Country Manager Nestle Romania: Nestle isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide, caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca, intr-un mediu competitiv Nestle Romania si-a anuntat intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara, pana la finalul lunii mai 2019, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), potrivit informatiilor transmise pentru ZIARUL BURSA de reprezentantii companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4629 seconds )