Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea. continuă pe Antena3

Decesul lui George Floyd: Mai multe manifestatii au izbucnit in mari orase din Statele Unite in ciuda arestarii unui politist LIVE VIDEO

Manifestatii au izbucnit in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a unui afro-american ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte, scrie AFP.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Proteste antiguvernamentale si anti-europene in Italia. Fara sa respecte distantarea sociala, italienii s-au adunat in mai multe orase, cerand redeschiderea economiei si revenirea la lira

Mai multe orase din Italia, dar in special Milano si capitala Roma, au devenit scenele unor proteste impotriva guvernului Giuseppe Conte, sambata, cand oamenii au iesit sa isi exprime nemultumirea fata de.

Noi controverse in USR. Legaturi cu PSD si SRI in al treilea partid parlamentar al tarii, sustine femeia exlcusa din Uniune dupa ce l-a criticat si i-a adus mai multe acuzatii liderului Dan Barna

Claudia Postelnicescu, fosta purtatoare de cuvant a filialei din Ilfov, care a fost exclusa din partid dupa ce l-a criticat si i-a adus mai multe acuzatii liderului Dan Barna, sustine ca una dintre membrele.

VIDEO O casa, doua masini si mai multe utilaje agricole s-au facut scrum intr-un incendiu izbucnit la Sirna

O casa cu etaj, anexele gospodaresti, un autoturism, o camioneta si mai multe utilaje agricole au fost complet distruse de un incendiu care a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata in satul Bratesti din comuna prahoveana Sirna. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa sase ore.

Romanii au inca rezerve sa plece la lucru in strainatate. Ce tari ofera cele mai multe locuri de munca

Peste 20. 000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai. Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie au fost tarile cele mai cautate de romani.

Topul jucatorilor care au castigat cele mai multe cupe ale campionilor la fotbal

Nu mai putin de 11 jucatori, dintre care opt din Spania, au reusit de-a lungul carierei lor sa castige de cel putin cinci ori Cupa Campionilor la fotbal. Care sunt acesti jucatori puteti afla din articolul de mai jos.

SUA. Tot mai multe state impun starea de alerta in cea de-a cincea noapte de anarhie. Trump: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Protestele ce condamna moartea lui George Floyd continua pentru cea de-a cincea noapte. Pana acum a fost cerut ajutorul Garzii Nationale si decretata stare de alerta in peste 25 de orase din 16 state. Mai multi protestatari acuza fortele de ordine de starnirea violentelor dupa ce masinile politiei au intrat in manifestanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )