Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din tara

Mai multe localitati din judetele Ialomita si Calarasi se afla sub Cod portocaliu de vijelii si grindina joi dimineata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de. continuă pe Antena3

Furtuni puternice in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Bihor si Suceava, in urmatoarele.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis, miercuri dimineata, noi atentionari Cod galben de inundatii, valabile in urmatoarele doua ore in bazinele hidrografice Crasna si Tur, respectiv pana la ora 15:00 pe.

E prapad! Ce se intampla chiar acum in tara. Fenomenele sunt extrem de periculoase

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Bihor si Suceava, in urmatoarele.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

Fenomene extreme in mai multe judete din tara, in orele urmatoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in judete din zona Moldovei si a Transilvaniei, in urmatoarea ora.

Mai multe judete, vizate de un cod galben de inundatii

Mai multe atentionari de cod galben de inundatii au fost emise, luni, de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Mai multe judete, sub cod galben de inundatii, pana vineri

Un cod galben de inundatii va fi in vigoare pana vineri, pentru raurile din bazine hidrografice din Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Cluj, S1233;laj, Bihor, Alba, au anuntat reprezentantii Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Pretul petrolului a crescut, dupa ce mai multe tari din Golf au rupt legaturile diplomatice cu Qatar

Pretul petrolului a explodat dupa ce patru state au rupt legaturile cu Qatarul, dupa ce au acuzat autoritatile de la Doha ca ar sponsoriza terorismul.

Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse si vijelii, in doua judete din zona Transilvaniei si Banatului. Pana la ora.

Cod portocaliu de inundatii in Timis si Caras-Severin. Alte cateva judete sunt sub avertizare cod galben de inundatii, valabila pana joi

Hidrologii au emis, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru bazinele hidrografice Barzava, Pogani si Timis, in judetele Caras-Severin si Timis, unde se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte severe de inundatii locale, precum si depasiri ale cotelor de inundatie, anunta News. ro. Atentionarea a intrat in vigoare la ora 15. 30 si este valabila pana la miezul noptii. Potrivit hidrologilor, alte cateva judete sunt sub avertizare cod galben de inundatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )