Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod portocaliu de vijelii, marti dupa-amiaza, in Bucuresti si mai multe judete

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de vijelii, marti dupa-amiaza, in Bucuresti si mai multe judete

Un cod portocaliu de vijelii si grindina va fi in vigoare, marti, pana la ora 16. 40, in mai multe zone din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. continuă pe România Liberă

Vreme extrema. Baraganul, sub cod portocaliu de vijelii si ploi torentiale

O furtuna violenta a fost anuntata in sud-estul tarii, meteorologii prognozand ploi torentiale si grindina, precipitatiile putand depasi si 40 l/mp. Avertizarea nowcasting este valabila pana la ora 17. 00 pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si cinci judete, valabil pana in jurul orei 17.00

ANM a emis marti trei avertizari cod portocaliu de furtuna valabile in Bucuresti si in cinci judete pana in jurul orei 17.

Cod portocaliu de averse si vijelii in sase judete ale Romaniei. Bucurestiul este sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni seara, atentionari nowcasting tip cod portocaliu de averse si vijelii pentru localitati din judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Harghita si Caras Severin.

Cod portocaliu de inundatie in Banat. Cod portocaliu de ploaie si vijelie in Transilvania

Institutul National de Meteorologie a anuntat, marti, mai multe avertizari tip cod portocaliu, valabile pentru judete din Transilvania.

Avertisment meteo: Cod galben de furtuna in 13 judete. Mai multe judete sub cod portocaliu

Update: Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 17:30 in judetele.

Cod portocaliu si cod galben de ploaie si grindina in Moldova si in Banat

Meteorologii au emis, sambata seara, mai multe atentionari nowcasting, tip cod portocaliu si cod galben, valabile pentru regiuni din Moldova si din Banat.

Vin ploile. Cod portocaliu in Bucovina, in Dobrogea si in Banat

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari tip cod portocaliu pentru mai multe zone din Bucovina, din Dobrogea si din Banat.

Cod portocaliu in Bucuresti! Cat tine urgia

Meteorologii au emis, pentru urmatoarele doua ore, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse si descarcari electrice pentru municipiul Bucuresti. De asemenea, localitati din judetele Alba,.

Trafic restrictionat pe mai multe artere din Capitala, din cauza unor lucrari

Traficul rutier este restrictionat, marti, pe mai multe artere din Capitala, intre care Soseaua Pantelimon, Calea Vacaresti/ Soseaua Oltenitei, Splaiul Independentei si Bulevardul Regina Elisabeta, din cauza unor lucrari la carosabil, anunta politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Noi audieri in dosarul Tel Drum: Omul lui Dragnea, Adrian Gadea, a adus mai multe documente (VIDEO)

Adrian Gadea, unul politicienii cei mai apropriati de Liviu Dragnea, s-a prezentat marti la sediul DNA pentru a depune mai multe documente in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )