Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cod portocaliu: Viscol si vizibilitate sub 50 de metri in 7 judete din sud-est

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu: Viscol si vizibilitate sub 50 de metri in 7 judete din sud-est

Sapte judete din sud-estul tarii sunt sub cod portocaliu de viscol, miercuri pana la ora 20, potrivit unei noi avertizari emise de meteorologi. continuă pe Hotnews

Baraganul, sub cod portocaliu de viscol. Ce anunta meteorologii si cat tine vremea rea

Iarna grea loveste Romania. Un val de ninsori viscolite, insotite de frig patrunzator, pun stapanire pe sud-estul tarii. De luni dimineata, de la roa 10. 00 si pana marti, 27 februarie, ora 14. 00, Calarasiul se afla sub avertizare de cod portocaliu de ninsori.

Cod Portocaliu de viscol in sudul tarii de luni dimineata pana marti noapte

Meteorologii au emis duminica cod portocaliu de viscol si ninsoare pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Iarna pe bune! Cod portocaliu de viscol si ninsoare in sudul tarii, de luni dimineata pana marti noapte. Gerul tine pana joi

Meteorologii au emis duminica avertizari cod portocaliu de viscol si ninsoare pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Iarna pe bune! Cod portocaliu de viscol si ninsoare pana marti noapte. Gerul tine pana joi. Raed Arafat: Daca va fi nevoie vom lua masuri suplimentare

Meteorologii au emis, duminica, Cod portocaliu de viscol, respectiv de ninsoare, pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Sudul tarii, sub viscol! Temperaturi intre -21 si maximum -11 grade in toata tara. Scoli inchise, drumuri nationale blocate, trenuri anulate

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol. Sunt in vigoare o atentionare cod galben de ninsori, vant puternic si viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei si o atentionare cod portocaliu de ger pentru mare parte din tara. Scolile sunt inchise si marti, in Bucuresti si in zece judete.

Alerta meteo! Cod portocaliu de viscol si ninsori in Capitala si 12 judete

Municipiul Bucurestisi judeteleGiurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, ConstantasiTulceaintra luni dimineata, la ora 10:00, sub Cod portocaliu de vant puternic, nins.

Un nou COD PORTOCALIU de viscol si ninsori: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de tip nowcasting de viscol si ninsoare. Vantul va at.

Cod portocaliu de viscol la Braila. Un drum national si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza nametilor

Inchiderea traficului pe mai multe drumuri din judetul Braila a fost determinata de aparitia, pe unele portiuni de carosabil, a sulurilor de zapada ce depasesc un metru inaltime. Utilajele de deszapezire sunt la lucru, dar viscolul aseaza la loc zapada dupa doar cateva minute.

COD PORTOCALIU de ger. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei ca in zilele cu temperaturi scazute sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile de igiena.

Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol in jumatate din tara, cealalta jumatate se afla sub cod galben de frig

Sapte judete au intrat, miercuri dimineata, sub cod portocaliu de viscol, iar 27 de judete si Capitala se afla, pana joi, sub cod portocaliu de ger. Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )