Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod Rosu dupa ora 15.00 in sudul Vrancei. Totodata, Codul Portocaliu se prelungeste pentru restul judetului pana luni dimineata la ora 9.00

Adevărul Adevărul,
Cod Rosu dupa ora 15.00 in sudul Vrancei. Totodata, Codul Portocaliu se prelungeste pentru restul judetului pana luni dimineata la ora 9.00

Este pentru prima data cand se instituie Cod Rosu in judetul nostru, desi cantitatile de zapada nu sunt mai mari decat cele din 2012. continuă pe Adevărul

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila.

UPDATE: Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat Comandamentul de Iarna la ora 22. ANM: Cod ROSU in judetul Buzau, sudul judetului Vrancea si jumatatea de nord a judetului Braila. Se vor semnala : ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita, vizibilitate redusa spre zero. Viteza vantului la rafala va depasi 70. 80 km/h. Observatii: la ora 13, in zona avertizata stratul de zapada deja depus masura in medie 40 cm, iar viscolul puternic dureaza de peste 36 de .

Se pregateste COD ROSU pentru Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca de la ora 15 se va emite COD ROSU pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. Specialistul a explicat ca se vor intruni trei conditii de cod rosu - viscol, ger si caderi de zapada. Codul rosu va fi valabil in aceste zone pana la ora 21, in ziua de azi. Citeste si: Codul portocaliu de ninsoare si viscol a fost restrans, la 13 judete. Zeci de drumuri sunt inchise. Zapada de 40 de centimetri, in Bucuresti Guvernul .

Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

VIDEO Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise maine si poimaine

Administratia Nationala de Meteorologie va emite in premiera cod rosu pentru judetul Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea, valabil pentru duminica intre orele 15. 00 si 21. Mai multe scoli si gradinite vor fi in Capitala si alte.

ANM va emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Stire in curs de actualizare.

ANM emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM a emis COD ROSU de VISCOL

Meteorologii au emis cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu a intrat in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM: Nu excludem posibilitatea sa emitem COD ROSU

Maine ar putea fi emis cod rosu de ninsori pentru mai multe judete din sud estul tarii. Asta in cazul in care viteza vantului va ajunge la 90 de kilometri pe ora, iar stratul de zapada va creste cu 15 cm pe o.

Armata, trimisa in judetele pentru care a fost emisa avertizarea COD ROSU de viscol.

In judetele unde a fost declarat cod rosu de ninsoare si viscol, misiunile militarilor pentru deblocarea cailor de acces continua in localitatile Jirlau si Galbenu, din judetul Braila, precum si in orasul Ramnicu Sarat, unde actioneaza 30 de militari cu 4 autocamioane si o masina de lupta a infanteriei, pe senile, din Batalionul 3 Geniu, Batalionul 280 Infanterie si din Centrul de Instructie pentru Operatii Speciale, informeaza MApN. 8 militari din Batalionul 280 Infanterie, de la Focsani, se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )