Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod rosu de inundatii in trei judete din Romania, valabil in cursul zilei de marti

B1 B1,
Cod rosu de inundatii in trei judete din Romania, valabil in cursul zilei de marti

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis in dimineata zilei de marti, 5 ianuarie, un cod rosu de inundatii, pentru mai multe raruri din judetele Gorj, Valcea si Mehedinti. continuă pe B1

Avertizare nowcasting. Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic, valabil in 9 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis in dimineata zilei de duminica, mai multe avertizari de tip cod galben,pentru intensificari ale vantului, valabile pentru 9 judete din tara. Atentionaarile meteorologilor sunt.

Cod rosu de inundatii in Mehedinti. inca doua judete din zona de sud a Romaniei sunt vizate

Potrivit hidrologilor, cresterea vertiginoasa a debitelor raurilor este provocata de ploile abundente, dar si de topirea zapezii din zona muntoasa a judetelor Mehedinti, Gorj si Valcea.

Cod rosu de precipitatii, ploi devastatoare. Sute de oameni au avut nevoie de ajutor, drumuri inchise din cauza aluviunilor

Pericol mare de inundatii pe raul Motru. Hidrologii au emis trei avertizari now-casting cod rosu dupa ce cotele de inundatii au fost depasite. Totodata, ploi puternice au lovit mai multe localitati din judetul Mehedinti, dar si trei orase din Hunedoara. Si in acest caz, meteorologii au emis cod rosu de precipitatii.

COVID-19 Doar trei regiuni din Romania au mai ramas cu rata de incidenta peste 3

Pana astazi, 3 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 640. 429 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 897 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

Cod rosu de vant puternic in cinci judete.Rafalele vor ajunge la 160 de kilometri la ora, iar vizibilitatea va fi zero

Meteorologii au emis, luni seara, o avertizare cod rosu de vant puternic pentru zonele montane din cinci judete, unde vantul va ajunge la 160 de kilometri la ora. De asemenea, va ninge abundent, iar vizibilitatea va fi zero.

Alerta meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 5 judete din tara si in municipiul Bucuresti

Pentru dimineata zilei de 4 ianuarie, meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben de ceata, pentru 5 judete din tara si pentru Bucuresti, valabile pana la ora 10. Se vor semnala conditii de.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

O banca importanta din Romania se vinde. Cine o cumpara si ce se va intampla cu clientii

Credit Agricole Romania urmeaza sa fie achizitionata de catre Vista Bank. Achizitia va fi conditionata de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei si a Consiliului Concurentei, fiind estimata a se finaliza in primul semestru al anului. Se vinde o banca importanta din Romania Vista Bank anunta acordul cu Credit Agricole Romania pentru achizitionarea actiunilor 100%). Dupa .

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )