Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cod rutier 2019. Amenzi uriase pentru foliile de protectie solara neomologate

Playtech Playtech,
Cod rutier 2019. Amenzi uriase pentru foliile de protectie solara neomologate

Cod rutier 2019: se dau amenzi uriase soferilor care detin si conduc masini pe geamurile carora au lipit folii de protectie solara neomologate. Aceste folii sunt utile, dar incearca sa le. continuă pe Playtech

Schimbare SOC a Codului Rutier: Amenzi URIASE pentru toti romanii care fac asta...

De la 1 octombrie au intrat in vigoare noi prevederi privind Codul Rutier. A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURATOARE FAC iNCONJURUL LUMII O schimbare majora este cea a platii amenzilor.

Codul Rutier 2019, modificat din nou. Cum poti pleca acum de la locul accidentului

Noile modificari ale Codului Rutier arata ca, in cazul unui accident, soferii pot pleca linistiti, fara mustrari. Ce trebuie sa ia la cunostinta conducatorii auto si care sunt situatiile in cauza? Cod Rutier 2019: Soferii pot pleca nepedepsiti de la locul accidentului Soferii care sunt implicati in diverse accidente rutiere pot pleca linistiti. in cazul [] .

Noul cod rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Prevedere incendiara in noul Cod rutier! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei.

Afterhills 2019 anunta headlinerii pentru cele 2 weekenduri de festival si o noua promotie la bilete

Afterhills 2019 anunta oficial headlinerii pe parcursul celor doua weekenduri de festival si o noua promotie la bilete, Summer Sale, disponibila in perioada 10-24 iunie.

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat, soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )