Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod Rutier 2019. Boala care te poate lasa fara permis. Multi romani, in pericol sa-si piarda dreptul de a conduce

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Boala care te poate lasa fara permis. Multi romani, in pericol sa-si piarda dreptul de a conduce

In Monitorul Oficial a fost deja de ani buni publicat Ordinul Ministerului Sanatatii cu numarul 1. Acesta vizeaza aptitudinile fizice si mentale necesare pentru a putea conduce un autovehicul. Din pacate, numerosi cetateni care sufera de anumite boli continua sa sofeze, desi este interzis. Despre ce afectiuni este vorba? Ce boala te poate lasa fara . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Oprirea si verificarea autoturismelor in trafic, legala doar in anumite conditii

Cod Rutier 2019. Printr-un ordin semnat de ministrul de Interne, Andrei Nastase, oprirea si verificarea autoturismelor in trafic este legala doar in anumite conditii. Cod Rutier 2019. Oprirea si verificarea autoturismelor in trafic, legala doar in anumite conditii Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a semnat un ordin cu privire la asigurarea respectarii prevederilor actelor normative .

Cod Rutier 2019. Ce trebuie sa il intrebe soferii pe politist, imediat dupa ce au fost opriti in trafic

Ce trebuie sa intrebe soferii, intai de toate, dupa ce sunt opriti in trafic de catre politistii de rutiera? Conducatorii auto, din ce in ce ai multe obligatii si mai putine drepturi? Codul rutier 2019 clarifica toata situatia. Ce trebuie sa il intrebe soferii pe politist, dupa ce au fost opriti in trafic? A fost .

S-A DECIS! BOLILE care TE LASA FARA PERMIS AUTO! Multi romani RISCA ACUM sa NU MAI CONDUCA NICIODATA

Pentru a conduce un autoturism, toti soferii trebuie sa obtina aviz medical! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. in Monitorul Oficial.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

SCHIMBARE BOMBA in noul Cod Rutier: De azi SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara

Surpriza neplacuta pentru mai multi romani din Italia. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare, dupa ce Codul Rutier din Pensinsula s-a modificat.

Jumatate din suprafata care poate fi irigata a fost, efectiv, udata

1,4 milioane hectare se pot iriga in acest an si exista aproximativ un milion de contracte incheiate cu Organizatiile Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii OUAI), a declarat Florin Barbu, directorul general al Agentiei Nationale pentru imbunatatiri Funciare ANIF). in anul 2018, ANIF pregatise o suprafata de peste 1,2 milioane hectare, in vederea incheierii contractelor multianuale de livrare a apei pentru irigatii si au fost contractate aproximativ 770. 000 de hectare cu OUAI, din care au fost udate aproape 536. 000 de hectare, in crestere de la 438. 000 hectare cu un an in urma, scrie fermierinromania. ro.

HOROSCOP zilnic 19 august 2019. Zodia care astazi are nevoie de multa energie

Horoscop 19 augustBerbec Nu adversarii va creeaza cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiati si colegii de serviciu. Nici persoana iubita nu va ajuta asa cum va doriti. Va puteti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )