Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cod Rutier 2019. Cum te pot lasa fara permis apa de gura sau dezinfectantul de maini

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Cum te pot lasa fara permis apa de gura sau dezinfectantul de maini

Stii deja ca daca te urci la volan dupa ce ai consumat alcool risti sa ramai fara permis si sa platesti si o amenda usturatoare. Dar poate nu te-ai fi gandit ca poti ajunge in aceasta situatie si daca ai folosit apa de gura sau dezinfectant pentru maini. Apa de gura, folosita de multe persoane [] . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Cele mai noi semne de circulatie. Unii soferi nu stiu ce semnificatii au

Pe strazile din Romania exista si unele semne de circulatie care, la prima vedere, ar putea parea de neinteles pentru soferi. Unele dintre ele au fost introduse recent, altele sunt mai vechi, dar toti soferii trebuie sa stie semnificatiile lor. Un semn des intalnit pe strazi este triunghiul rosu cu bulina neagra, un semn care [] .

Noul cod rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care au lipite pe geamuri diverse accesorii care reduc vizibilitatea risca sa primeasca amenzi de 3. 000 de lei.

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat.

Tinerii, campioni la condusul de autovehicule fara permis. Fenomenul a capatat amploare

Doi tineri, de 19 si 27 de ani, sunt cercetati pentru conducerea unui vehicul fara permis dupa ce au fost surprinsi de politistii rutieri exersandu-si abilitatile de soferi pe strazile din Galati.

HOROSCOP. Ei suntbarbatii care se despart foarte usor de tine - LEII te lasa fara nicio mila

Leii sunt extrem de directi si nemilasi in cuvinte, Sagetatorii sunt cunoscuti iubitori ai aventurilor amoroase si nu se axeaza doar pe o singura relatie care sa le aduca fericirea, iar nativii din zodia Fe.

Bacalaureat 2019: Elevii se pot inscrie de astazi la prima sesiune a examenului / Modele de subiecte

Bacalaureat 2019. Elevii de clasa a XII-a se pot inscrie incepand de astazi la sesiunea din vara a bacalaureatului. Probele de competente lingvistice incep luni, 3 iunie, iar probele scrise au loc in luna iulie. Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru bacalaureat pentru fiecare disciplina la subiecte. edu. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )