Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cod rutier 2020. Schimbari importante intra in vigoare

Antena3 Antena3,
Cod rutier 2020. Schimbari importante intra in vigoare

In anul 2020 vor intra in vigoare mai multe schimbari ale Codului Rutier, intre acestea numarandu-se necesitatea ca cei care vor sa obtina permis de conducere sa aiba cel putin 10 clase, dar si obligativitatea ca persoanele in varsta sa faca controale medicale mai des. continuă pe Antena3

Simona Halep, decizie neasteptata pentru anul 2020. Schimbari importante in cariera ei

Indragita sportiva a anuntat ce urmeaza in cariera ei, pentru anul viitor, ce se apropie cu pasi repezi. Simona Halep a dezvaluit ce schimbari urmeaza sa aplice in anul 2020, dar si ca in mod cert acestea ii vor marca parcursul pe zgura. Vestile au sosit vineri, cand tenismena a participat la un eveniment de .

Cod rutier 2020. Trei modificari care ii vor afecta pe toti soferii. Cine nu va mai putea lua permisul de conducere

Codul rutier 2020 va suferi anumite modificari, puse in aplicare inca de anul viitor. Exista categorii de soferi sau viitori conducatori auto care nu vor putea sa mai obtina un carnet de conducere atat de usor. Noile reguli ii vor putea afecta si pe cei care abia au obtinut un permis, pentru ca de anul .

CODUL RUTIER 2020. Se schimba Codul Rutier

CODUL RUTIER 2020 Anul care incepe miercuri vor intra in vigoare mai multe schimbari ale Codului Rutier, intre acestea numarandu-se necesitatea ca cei care vor sa obtina permis de conducere sa aiba cel putin 10 clase, dar si obligativitatea ca persoanele in varsta sa faca controale medicale mai des.

Horoscop Karmic 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pentru 2020 in functie de zodia ta? Schimbari importante la orizont!

Horoscop Karmic 2020. Conceptul de karma are cel putin un inteles de baza. Este ca un fel de sistem cosmic de justitie. Se urmaresc actiunile tale si se cantaresc daca sunt bune sau rele. Daca, in mod constant, ai un com.

Legea bugetului de stat pe 2020 ar putea intra in vigoare la 6 ianuarie

Vicepremierul Raluca Turcan a explicat, la inceputul sedintei de Guvern, de luni, ca bugetul de stat ar putea intra in vigoare in data de 6 ianuarie 2020, daca legea pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului nu va fi contestata la Curtea Constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )