Libnet.ro
UNICEF

07:30

Codrin Stefanescu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Tudorel Toader: Pe cine ar vrea social-democratul in functia de ministru al Justitiei

B1 B1,
Codrin Stefanescu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Tudorel Toader: Pe cine ar vrea social-democratul in functia de ministru al Justitiei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, lanseaza un atac extrem de dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Stefanescu ii reproseaza ministrului ca nu actioneaza si ca vine doar cu. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Locotenentii lui Dragnea sar la gatul lui Tudorel Toader: Sa dea amnistie si sa modifice Codurile penale prin OUG. E plin pamantul de oameni de neinlocuit

Deputatul Catalin Radulescu si secretarul general al PSD Codrin Stefanescu, apropiati de Liviu Dragnea, i-au trasat sarcini clare lui Tudorel Toader: sa vina cu proiectul de amnistie si gratiere, dar si cu ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale. E plin pamantul de oameni care au crezut ca sunt de neinlocuit, a avertizat deputatul AKM. Adevarul a explicat cum l-a sfidat Tudorel Toader pe Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu: O sa facem dreptate pana la capat. PSD da amnistia si gratierea

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Stefanescu, a tinut sa precizeze intr-un interviu la Romania TV ca amnistia va fi data in cele din urma.

Codrin Stefanescu, despre amnistie: Va fi data. Vom face dreptate pna la capat

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat duminica, la Romania TV, ca partidul va merge mai departe cu modificarea Codurilor penale prin ordonanta, iar amnistia va fi data deoarece trebuie sa facem dreptate pana la capat.

Nicolicea propune o lege care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR / Codrin Stefanescu: Ideea este exceptionala / PSD ia n calcul si o plngere mpotriva lui Iohannis pentru nerevocarea lui Lazar

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat sambata, pentru Mediafax, ca va propune conducerii PSD o initiativa legislativa care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR si care sa explice sintagmele hotararilor Curtii, in contextul actiunilor presedintelui Klaus Iohannis legate de remaniere. Propunerea a fost salutata de colegul Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, care a mentionat pe de alta parte ca partidul ia in considerare depunerea unei plangeri penale impotriva lui Klaus Iohannis pentru refuzul revocarii procurorului general Augustin Lazar, afirmand ca presedintele a comis un act de trafic de influenta.

Propunere pentru introducerea termenelor de aplicare a deciziilor CCR. Codrin Stefanescu: Ideea este exceptionala

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, sambata pentru MEDIAFAX, ca este o idee exceptionala propunerea deputatului PSD Eugen Nicolicea de a avea o initiativa legislativa care sa introduca te.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni ct de curnd sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, la B1 TV ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tanara decat Dragnea.

Codrin Stefanescu: Noi nu avem ce sa discutam cu partenerii nostri din Europa pentru ca nu avem ministri. De ce nu avem ministri, pentru ca nu vrea domnul Klaus Werner Iohannis sa semneze

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Dragnea se insoara. Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a spus joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca liderul PSD Liviu Dragnea urmeaza sa se casatoreasca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )