Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

B1 B1,
Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, ATAC FURIBUND la adresa lui Liviu Dragnea. Nu eu eram la vile conspirative ale SRI, nu eu semnam pacte de coabitare pe la Cotroceni. Acum ni se pune leucoplast pe gura

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului partidului, Liviu Dragnea. De data aceasta, Codrin Stefanescu i-a transmis lui Dragnea ca nu el.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Primarul Iasului, acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea: incurajeaza hotia

Mihai Chirica, primarul Iasului, il ataca dur pe Liviu Dragnea si il acuza pe liderul PSD intr-o postare pe Facebook ca incurajeaza hotia. Faptul ca aceasta degradare a partidului de guvernamant.

Codrin Stefanescu, val de acuzatii la adresa conducerii PSD: Dragnea a schimbat regulile jocului (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu sustine ca actuala conducere a partidului nu vrea sa il lase sa candideze pentru functia de secretar adjunct, la Congresul care va avea loc pe 10 martie.

Codrin Stefanescu, atac dur la Dragnea: Eu luptam cu abuzurile si conducerea juca tenis, facea pacturi si mergea la casele conspirative ale SRI

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat in cadrul emisiunii Se intampla acum acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea si a celor care au facut parte din conducerea de la varf a PSD.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

CTP, reactie surprinzatoare: Jurnalistul ii da dreptate lui Codrin Stefanescu

Reactie surprinzatoare a jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Comentand faptul ca PSD a respins chemarea lui Liviu Dragnea la audierile din comisia de control al SRI, CTP ii da dreptate lui Codrin Stefanescu, ca.

Cum a decurs operatiunea telefoanele la control din timpul sedintei PSD. Codrin Stefanescu, detalii exclusive

In sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri, in care s-au validat candidaturile din Congresul de sambata, Liviu Dragnea si-ar fi acuzat unii colegi ca dau informatii pe surse la presa si.

Codrin Stefanescu: Ni se pun bete in roate pentru a nu ne depune candidaturile. Organizatia mea nu m-a delegat pentru Congres. Congresul a creat o dihonie, oamenii lui Dragnea si oamenii partidului. Eu nu sunt candidatul unui om, sunt al partidului. Ni s

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, miercuri, la Antena 3, ca are senzatia ca lui, Ecaterinei Andronescu si lui Nicolae Banicioiu li se pun bete in roate pentru a nu candida pentru functii la Congresul PSD. Stefanescu a spus ca organizatia din care face parte nici macar nu l-a pus pe lista delegatilor. Acesta s-a arata nemultumit de politica din ultima vreme a partidului de a pune leucoplast pe gura si de a nu implica politicul in anumite chestiuni. Mai mult, acesta vorbeste ca evenimentul PSD programat pe 10 martie a creat o dihonie, candidatii lui Dragnea si candidatii partidului, subliniind ca el vrea sa fie candidatul partidului, nu al unui om.

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: imi vine sa imi rup hainele de pe mine si sa plang. Unii colegi au primit amenintari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, apreciaza ca este normal faptul ca in Comitetul Executiv National au fost acceptate toate candidaturile la functiile de conducere, el subliniind, vineri, ca are emotii si ii vine sa isi rupa hainele si sa planga cand vede situatia la care s-a ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )