Libnet.ro
UNICEF

19:15

Codrin Stefanescu ii declara RAZBOI Vioricai Dancila: M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm!

B1 B1,
Codrin Stefanescu ii declara RAZBOI Vioricai Dancila: M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm!

Codrin Stefanescu ii declara razboi Vioricai Dancila. Fostul secretar general al PSD se arata extrem de nemultumit de actuala sefa, Viorica Dancila, si de modul in care este condus. continuă pe B1

Codrin Stefanescu suspecteaza un blat intre Iohannis si Dancila: Sa fie asta o prima declaratie de dragoste?

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sugereaza ca Viorica Dancila ar fi ajuns la o intelegere cu presedintele Klaus Iohannis, din moment ce seful statului a acceptat destul de repede propunerile pentru Interne si Externe.

Codrin Stefanescu, declaratie-soc: Ma suna colegii si imi spun ca il regreta pe Liviu Dragnea. Enorm!

Codrin Stefanescu sustine ca primeste telefoane zilnic de la colegi ca sa spuna cat il regreta pe Liviu Dragnea. M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm! C257;.

Codrin Stefanescu: Ma suna colegi in fiecare zi sa-mi spuna ca-l regreta pe Liviu Dragnea. Enorm! Le spuneam sa spere, azi nu le mai zic nimic

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, sustine ca este sunat zilnic de catre colegi care i-ar spune ca il regreta enorm pe fostul lider al partidului. Codrin Stefanescu se numara printre criticii Vioricai Dancila.

Codrin Stefanescu: Klaus ne-a aprobat noii ministri suspect de prompt. Sa fie asta o prima declaratie de dragoste?

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, inlaturat din functie imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea si unul dintre criticii Vioricai Dancila in partid, spune ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat noii ministri de Interne si Externe propusi de partid suspect de prompt si fara injuraturi. El se intreaba daca nu cumva gestul poate fi catalogat drept o prima declaratie de dragoste.

Viorica Dancila l-a demis pe Ilie Mario Rafael, fostul sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu, din functia de consilier de stat

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe Ilie Mario Rafael, fostul sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu, din functia de consilier de stat pe probleme sociale in cadrul Cancelariei premierului, unde tot ea il.

Viorica Dancila l-a demis pe Ilie Mario Rafael, fostul sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu, din functia de consilier de stat

Viorica Dancila l-a demis pe Ilie Mario Rafael, fostul sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu, din functia de consilier de stat pe probleme sociale in cadrul Cancelariei premierului, unde tot ea il numise, in octombrie 2018, inainte de condamnarea lui Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu: Klaus ne-a aprobat noii ministri. Suspect de prompt! Sa fie asta o prima declaratie de dragoste? Noul Cod Administrativ obliga presedintele la o decizie in 10 zile

Codrin Stefanescu vede suspecta promptitudinea cu care presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de ministri facute de premierul Viorica Dancila la Interne si la Externe. Fostul secretar.

Codrin Stefanescu, dupa ce Fifor si Teodorivici au anuntat ca nu mai vor sa candideze la prezidentiale: Ca sa fie bine sa nu se supere unii

Codrin Stefanescu reactioneaza luni, pe Facebook, dupa ce Mihai Fifor si Eugen Teodorivici au anuntat ca nu mai vor sa candideze la prezidentiale, lasand de inteles ca doar Viorica Dancila va ramane i.

Codrin Stefanescu anunta cutremur in PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca in aer CEx-ul

Codrin Stefanescu este atat de indignat de turnura pe care au luat-o lucrurile in PSD, incat a ajuns sa se amuze, in loc sa planga sau sa se enerveze. Dar, evident, nu-i rasul sau. A scris pe Facebook ca urmeaza o surpriza pentru toti: sondajul lui Pieleanu, dar e spusa in mod ironic, pentru ca .

Codrin Stefanescu: Ma suna colegi in fiecare zi sa-mi spuna ca-l regreta enorm pe Liviu Dragnea. Le spuneam sa spere, azi nu le mai zic nimic

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, inlaturat din functie imediat dupa incarcerarea acestuia, sustine ca este sunat zilnic de catre colegi care i-ar spune ca il regreta enorm pe fostul lider al partidului. El afirma ca pana acum le spunea acestora sa aiba rabdare si sa spere, dar acum nu le mai spune nimic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )