Libnet.ro
UNICEF

05:30

Codrin Stefanescu despre nunta Olgutei cu Manda: Nu cred ca se lasa furata. Aici e marea problema

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu despre nunta Olgutei cu Manda: Nu cred ca se lasa furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu despre nunta de sambata a colegilor lui: Nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj, transmite Mediafax.

Codrin Stefanescu, la nunta anului in politica: Am fura mireasa, dar nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care.

Primele imagini de la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda. Cum arata rochia fostului ministru al Muncii - FOTO

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu si vicepresedintele Senatului Claudiu Manda fac sambata petrecerea de nunta la care vor asista peste 500 de invitati, inclusiv presedintele PSD Liviu Dragnea.

Toate detaliile de la nunta Olgutei Vasilescu si Claudiu Manda. Cum s-au imbracat invitatii si ce au declarat mirii inainte de petrecere

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat.

Cine vrea sa o fure pe Olguta de la nunta. Claudiu Manda, pus in garda ca i se va fura mireasa

Este mare eveniment la Craiova. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac in sfarsit petrecerea de nunta la Isalnita, unde este primar nasul celor doi. Evenimentul va avea loc la un restaurant detinut de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )