Libnet.ro
UNICEF

19:15

Codrin Stefanescu, despre scandalul din PSD: Dragnea nu a vrut sa-i ia capul lui Grindeanu

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, despre scandalul din PSD: Dragnea nu a vrut sa-i ia capul lui Grindeanu

Scandal fara precedent intre Guvern si partidul de guvernamant. in spatiul public apar din ce in ce mai multe informatii ca actualul cabinet se indreapta cu pasi siguri spre o. continuă pe Antena3

SURSE Grindeanu, amenintat cu excluderea din PSD/ Dragnea i-ar fi oferit conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) daca demisioneaza din functia de premier

Premierul Sorin Grindeanu este amenintat cu excluderea din PSD in cadrul sedintei Comitetului Exectutiv programata in aceasta dupa-amiza, au declarat pentru Hotnews. ro surse din partid. Potrivit acestora, amenintarile cu excluderea vin dupa ce Liviu Dragnea i-ar fi oferit ieri premierului Grindeanu conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), un post bine platit, daca va renunta la functia de sef al Guvernului.

Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, inainte de CEx: Nu am cerut demisia nimanui. Lucrurile nu mai pot evolua ca pana acum (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, unde se va decide soarta Guvernului Grindeanu, ca nu a cerut demisia nimanui din executiv, dar ca.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

Codrin Stefanescu: Ce am promis romanilor, asta vom face. Daca e necesara o schimbare, o facem

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri ca raportul de evaluare a ministrilor social-democrati are si parti bune, si parti mai putin bune si este facut la modul colectiv cu.

Administratia Prezidentiala, despre scandalul din PSD: Presedintele asteapta sa vada ce se intampla in mod oficial

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca seful statului se va intlni saptamana viitoare cu cancelarul german Angela Merkel. Cat despre situatia tensionata din PSD, Klaus Iohannis asteapta un deznodamant oficial.

Grindeanu le-a reprosat colegilor din PSD campania agresiva impotriva lui

Premierul Sorin Grindeanu le-a reprosat miercuri colegilor din PSD campania agresiva la care l-au supus, fara precedent in cei 20 de ani de cand e membru al partidului, transmis agentiile Agerpres si News. ro, citand surse social-democrate.

Breaking News! Sorin Grindeanu, exclus din PSD. Scenariu-soc in PSD

Liderii PSD ar putea vota in sedinta din aceasta dupa-amiaza excluderea lui Grindeanu din PSD, in conditiile in care, asa cum stim deja, acesta refuza in continuare sa demisioneze,.

Surse: Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD, votata in CEx

Liderii PSD ar putea vota in sedinta din aceasta dupa-amiaza excluderea lui Grindeanu din PSD, in conditiile in care, asa cum stim deja, acesta refuza in continuare sa demisioneze,.

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre scandalul momentului de pe scena politica: Este absurd. Aceste actiuni iresponsabile cauzeaza prejudicii majore imaginii PSD

Liderul de odinioara al Grupului de la Cluj Ioan Rus, fost ministru de Interne, vicepremier si ministru al Transporturilor, critica in termeni duri intentia conducerii PSD de a-l demite pe premierul Sorin.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )