Libnet.ro
UNICEF

19:15

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte

Codrin Stefanescu a vorbit despre scurta declaratie de presa facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public. Codrin Stefanescu s-a aratat. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme. Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a aratat dezamagit de scurta declaratie de presa facuta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public, afirmand la Antena 3 ca toata tara astepta niste concluzii ferme din partea ministrului, dar ca spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie.

Codrin Stefanescu, dupa acuzatiile impotriva procurorilor DNA: Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa ia masuri dupa acuzatiile lansate la adresa procurorilor DNA de Mihaiela Moraru Iorga si de fostul deputat Vlad Cosma.

Declaratia lui Tudorel Toader despre o noua amanare, in IMAGINI

Sase minute! Atat i-a luat lui Tudorel Toader sa iasa public intr-o declaratie asteptata de intreaga tara pentru a nu spune nimic. Ministrul s-a intors in tara in uralele PSD-ALDE pentru a anunta ca nu.

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Codrin Stefanescu, reactie fulminanta in scandalul momentului: Tudorele, fa ceva!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a comentat cele mai recente dezvaluiri din Justitie si ii cere ministrului Tudorel Toader sa ia masuri. Asteptam o reactie a Procurorului General,.

Dragnea, atac la Codrin Stefanescu: Vorbeste cam mult. Cam mult si cam rau

Intrebat cum comenteaza declaratia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, potrivit careia ministrul Justitiei ar trebui sa ceara revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat despre Codrin Stefanescu ca vorbeste cam mult pentru pozitia pe care o are in partid.

E aberant. Nu are nicio logica. Un deputat PSD, atac virulent la Tudorel Toader dupa ce a anuntat o noua amanare privind soarta lui Kovesi

Declaratia de presa a lui Tudorel Toader in care ministrul a ales sa povesteasca din vizita efectuata in Japonia si a amanat din nou decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a scos din minti.

Tensiuni in PSD. Replica lui Codrin Stefanescu pentru Dragnea. Nu stiu de ce i-am devenit antipatic. Nu stiu daca o sa fie vreo executie in Congres

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a spus despre colegul sau ca ar vorbi cam mult si cam rau. Stefanescu nu stie de ce a devenit antipatic pentru seful sau.

Dragnea il DESFIINTEAZA pe Codrin Stefanescu. Vorbeste cam mult si cam rau

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat dur, miercuri, pe Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al partidului. Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam.

Tudorel Toader, declaratii de ultima ora: Voi prezenta in Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT si DNA

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, s-a intors din Japonia mai devreme decat trebuia pentru a face un anunt asteptat de toata lumea in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )