Libnet.ro
UNICEF

17:00

Codrin Stefanescu, mai bogat cu doua milioane de euro. Cum a reusit sa faca acesti bani

Playtech Playtech,
Codrin Stefanescu, mai bogat cu doua milioane de euro. Cum a reusit sa faca acesti bani

Politicienii romani fac ce fac si reusesc sa mai dea cate un tun din care se aleg cu sume uriase de bani. De multe ori, legalitatea tranzactiilor pe care le fac este pusa la indoiala, dar asta nu ii impiedica sa isi deruleze afacerile dupa bunul plac. Este si cazul lui Codrin Stefanescu, despre care . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu, critici dure la adresa premierului Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar.

Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar criteriul este relatia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea.

Dauna platita dupa incendiul de la Solina Romania -16,5 milioane euro

Incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare Solina Romania urca, in prima jumatate a acestui, an volumul daunelor complexe rezolvate de Marsh Claims Excellence - divizia de rezolvare a daunelor complexe a Marsh Romania - la peste 22,5 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Vlad Filat: Functia de procuror general s-a vandut cu 2 milioane de euro in 2009

In 2009, functia de procuror general s-a vandut cu doua milioane de euro, afirma fostul premier Vlad Filat. Potrivit ex-premierului, candidatura lui Valeriu Zubco a fost propusa ca venind de la Serafim Urechean, pe atunci presedinte al partidului parlamentar Alianta Moldova Noastra, dar, de fapt, venea de la Vlad Plahotniuc, pana nu demult liderul Partidului Democrat, transmite IPN.

AFIR: 46 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

Fermierii mici au la dispozitie varianta finala a ghidului pentru obtinerea unei finantari nerambursabile de 15. 000 de euro prin PNDR 2020, sesiunea de depunere a proiectelor urmand sa fie lansata in cursul acestei luni, a anuntat, ieri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Patria Bank vrea sa emita obligatiuni de cinci milioane euro

Titlurile vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti Patria Bank PBK) doreste sa emita cel mult 10. 000 de obligatiuni, cu o valoare nominala unitara de 500 de euro, pe care ulterior sa le listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata in convocatorul actionarilor PBK pentru data de 13 august, remis ieri operatorului pietei noastre de capital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )