Libnet.ro
UNICEF

13:00

Codrin Stefanescu (PSD): Duminica seara vom face un anunt foarte spectaculos pentru unii (VIDEO)

B1 B1,
Codrin Stefanescu (PSD): Duminica seara vom face un anunt foarte spectaculos pentru unii (VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca social-democratii vor face un anunt foarte spectaculos. continuă pe B1

Dragnea sustine ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat: Am vazut foarte multe comentarii. Sunt proaste / Sa nu va asteptati la un anunt spectaculos duminica seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat, ca a vazut foarte multe comentarii proaste si ca opteaza in continuare pentru un candidat comun PSD-ALDE. El le-a mai spus jurnalistilor sa nu se astepte ca anuntul pe care il va face duminica seara pe aceasta tema sa fie spectaculos.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu s-a referit la Viorica Dancila, ci la intregul Guvern. Niciun ministru nu trebuie sa uite de ce a fost pus(VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea s-a referit la intregul Guvern atunci cand i-a.

Dragnea, despre anuntul privind candidatura la prezidentiale: Nu va asteptati la ceva spectaculos duminica seara

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in continuare sustine ca alianta PSD-ALDE sa aiba un candidat comun la Presedintie si crede ca se va ajunge la acest rezultat, asa ca duminica seara, cand a spus ca va face un anunt pe aceasta tema, nu trebuie asteptat ceva spectaculos.

Dragnea: Duminica seara anuntam candidatul la prezidentiale. Trebuie facute toate eforturile ca Iohannis sa plece de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu la Adevarul Live, faptul ca duminica seara, dupa terminarea alegerilor europarlamentare, partidul pe care il conduce va anunta candidatul la prezidentiale.

Festivalul de muzica usoara Flori de Mai se incheie duminica seara: Gala laureatilor si recital Vunk

Cea de-a XXXI -a editie a Festivalului concurs national de interpretare a muzicii usoare romanesti Flori de mai, care a inceput pe 17 mai la Calarasi se va incheia duminica seara, 19 mai, cu Gala laureatilor.

Tariceanu ii forteaza mana lui Dragnea sa fie candidat comun la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD

Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, la Vaslui, ca decizia privind candidatul la prezidentiale va fi una comuna cu PSD. La fel ca Liviu Dragnea, Tariceanu sustine ca va duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va face anuntul oficial despre candidatura la prezidentiale.

Manifestatia Toti pentru Europa, organizata duminica seara in Piata Victoriei: Concerte si o coregrafie speciala

Comunitatea Declic organizeaza, duminica, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti, manifestatia Toti pentru Europa. Evenimentul are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, si constientizarea importantei implicarii civice, prin prezenta la vot, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )