Libnet.ro
UNICEF

20:45

Codrin Stefanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la presedintie

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la presedintie

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu crede ca PSD ar trebui sa aiba un candidat propriu la presedintie. Probabil ca o sa facem acest sondaj nu cu o singura casa de sondare a opiniei. continuă pe Antena3

Stanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la prezidentiale; poate sa fie si din afara partidului

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, considera ca partidul trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, chiar daca acesta ar fi din afara formatiunii. Eu cred ca in contextul actual PSD.

PAUL STANESCU: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, considera ca partidul trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, chiar daca acesta ar fi din afara formatiunii.

Codrin Stefanescu: M-a socat ca unii colegi au uitat de Dragnea fix in ziua in care a primit condamnarea. M-a surprins lipsa de caracter

La o zi dupa ce liderul interimar al PSD Viorica Dancila afirma ca PSD va testa si un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale, fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu, a afirmat la RFI ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat propriu. Totodata, acesta a declarat ca e socat de colegii care au uitat de Dragnea fix in ziua in care a fost condamnat si ca PSD e intr-o situatie grava.

Codrin Stefanescu: Miza noastra este sa avem un candidat care sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Codrin Stefanescu a declarat pentru Antena 3 ca miza partidului este sa aiba un candidat care sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale. Am dat o lista de colegi din PSD care au sanse sa.

Codrin Stefanescu isi anunta candidatura la functia de secretar general al PSD

Codrin Stefanescu isi anunta candidatura la functia de secretar general al PSD, la congresul partidu.

Codrin Stefanescu isi vrea functia inapoi: Candidez pentru functia de secretar general la congresul din iunie

Codrin Stefanescu, proaspat demis din functia de secretar general, a anuntat vineri ca isi vrea postul inapoi. Le multumesc colegilor mei din Organizatia PSD sector 1! Astazi au votat o rezolutie privind.

Codrin Stefanescu o sfideaza pe Dancila si anunta ca va candida la functia din care a fost demis

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat vineri ca va candida din nou la aceasta functie dupa ce acesta a fost demis de Comitetul Executiv al partidului pe fondul esecului de la europarlamentare si condamnarea lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )