Libnet.ro
UNICEF

20:00

Codrin Stefanescu, reactie dupa cererea de revocare a lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, reactie dupa cererea de revocare a lui Kovesi

Raportul prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este unul absolut devastator, nu doar pentru procurorul-sef al DNA, ci si pentru institutia pe care o patroneaza, raport care vorbeste despre. continuă pe Antena3

De fapt, ce castiga PSD din cererea de revocare a dnei Kovesi?

Dincolo de ce va face sau nu va face Tudorel Toader asta-seara, e legitima intrebarea din titlu, pentru a lamuri ce urmareste PSD prin cererea de revocare a dnei Kovesi. Presiunile din PSD asupra lui Tudorel Toader sunt uriase. De la Codrin Stefanescu: Tudorele, fa ceva, asa nu se mai poate, la declaratia premierului Dancila: sa faca corect ceea ce trebuie sa faca, de fapt, un ministru al Justitiei.

Codrin Stefanescu: Nu am vorbit niciodata de revocarea lui Kovesi / Acum cateva zile cerea luarea cu mascati a sefei DNA

A uitat de Tudorele, fa ceva!. Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a sustinut senin ca nu a cerut niciodata revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Asta dupa numeroase.

Codrin Stefanescu a anuntat care ar putea fi alesul PSD pentru Cotroceni: Sa isi asume

Codrin Stefanescu a declarat la TVR ca PSD ar trebui sa propuna un candidat la presedintie pentru al.

Codrin Stefanescu: Nu stiu de ce i-am devenit antipatic lui Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a declarat mirat, miercuri, de faptul ca, in ultima perioada, i-ar fi devenit antipatic presedintelui partidului, Liviu Dragnea, afirmand ca el a ramas.

S-a lasat cu REVOLUTIE ultima data cand un individ a vorbit asa in Bucuresti - Vlad Voiculescu, reactie dupa propunerea de demitere a sefei DNA

Ultima data cand un individ a vorbit asa in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie, a sustinut Vlad Voiculescu, dupa discursul prin care Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va cere revocarea Laurei.

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea verilor sai: Bai, voi sunteti nebuni? (VIDEO)

Condamnati la inchisoare cu executare, Ioan si Victor Becali s-au predat marti seara. Gigi Becali, varul lor, sustine, insa, ca acestia nu vor sta prea mult timp dupa gratii. Magistratii Curtii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )