Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Codrin Stefanescu si Robert Turcescu, la un pas de bataie, intr-un studiou TV: Aveti curaj sa iesim impreuna noi doi afara?

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu si Robert Turcescu, la un pas de bataie, intr-un studiou TV: Aveti curaj sa iesim impreuna noi doi afara?

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a certat, marti seara, intr-un studiou de televiziune, cu deputatul PMP Robert Turcescu. La un moment dat, reprezentantul PSD i-a cerut alesului PMP sa iasa afara pentru a rezolva barbateste disputa. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu si Robert Turcescu, la un pas de bataie, intr-un studiou TV: Aveti curaj sa iesim impreuna noi doi afara? Singuri!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a certat, marti seara, intr-un studiou de televiziune, cu deputatul PMP Robert Turcescu. La un moment dat, reprezentantul PSD i-a cerut alesului PMP sa iasa afara pentru a rezolva barbateste disputa.

Robert Turcescu, la un pas de bataie cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu

Dupa episodul bataii intr-un studio de televiziune dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, un alt astfel incident a fost aproape sa se consume, de aceasta data in studiorile Romania TV.

Scandal in direct. Viteazul Codrin Stefanescu a trecut la amenintari: Aveti curaj sa iesim impreuna, noi doi afara? Singuri? / Turcescu: Da! Si mergem la pompa!

Codrin Stefanescu a tinut mortis sa se faca de ras de doua ori intr-o singura zi. Dupa ce a adus mai multi indivizi, care ar fi interlopi, la Curtea Suprema pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )