Libnet.ro
UNICEF

21:00

Codrin Stefanescu sare in apararea Vioricai Dancila inainte de CEx

România Liberă România Liberă,
Codrin Stefanescu sare in apararea Vioricai Dancila inainte de CEx

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a apreciat ca in cadrul sedintei Comitetului Execut. continuă pe România Liberă

Codrin Stefanescu, inainte de CEx: Viorica Dancila si-a facut datoria pe deplin! A facut tot ce este posibil omeneste!

Codrin Stefanescu a declarat, inaintea sedintei CEx, ca Viorica Dancila si-a dat tot interesul si s-a implicat in campania pentru prezidentiale pentru a obtine un scor bun. Viorica Dancila a.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Filiala PSD cu tabloul Vioricai Dancila pe perete, in impas. Pe cine va sustine PSD Constanta in sedinta CEx

Pentru prima data in mandatul de lider PSD al Vioricai Dancila, PSD Constanta nu a mai trimis un mesaj public de sustinere pentru invinsa de la prezidentiale. Este nevoie de fete noi, de un suflu nou, spun pesedistii de la malul marii.

Gestul inexplicabil al Vioricai Dancila. Ce face in timp ce toata lumea asteapta sa demisioneze

Social-democratii asteapta cu sufletul la gura sedinta CEx de marti seara, cand Viorica Dancila urmeaza sa isi anunte demisia din functia de presedinte al partidului. Fostul premier a promis ca demisioneaza, la insistentele colegilor din formatiunea politica, insa nimeni nu o mai poate contacta la telefon. Viorica Dancila nu mai raspunde la telefon Potrivit informatiilor .

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Zi decisiva pentru soarta PSD. Primele imagini cu liderii social-democrati, inainte de un CExN crucial pentru viitorul politic al Vioricai Dancila si al actualei conduceri (VIDEO)

Liderii PSD se reunesc intr-un Comitet Executiv National decisiv pentru soarta partidului. RO nota anterior ca, in sedinta de marti, nu se va anuntat numai demisia Vioricai Dancila de la sefia.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5617 seconds )