Libnet.ro
UNICEF

15:00

Codul Fiscal a suferit 261 de modificari anul acesta

România Liberă România Liberă,
Codul Fiscal a suferit 261 de modificari anul acesta

Reprezentantii intreprinderilor Mici si Mijlocii sustin ca in acest an au fost modificate si completate 261 de articole din Codul fiscal, prin zece acte normative, fata de 50 cat reprezinta media europeana. continuă pe România Liberă

Ciorbea: Vom lua o decizie privind ordonantele referitoare la Codul fiscal si Pilonul II anul acesta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie, informeaza news. ro.

Ciorbea:Anul acesta vom lua o decizie privind sesizarile al Codul Fiscal si Pilonul II de Pensii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie.

Avocatul Poporului, despre sesizarile PNL: Anul acesta vom lua o decizie

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sustine ca va analiza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii. Potrivit ziare. com,anul acesta.

Coreea de Nord poate dezvolta anul acesta rachete capabile sa atinga zona continentala a SUA - agentia de spionaj sud-coreeana

Agentia de spionaj sud-coreeana a spus luni ca Phenianul poate dezvolta anul acesta rachete balistice intercontinentale capabile sa atinga teritoriul continental al Statelor Unite, informeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )