Libnet.ro
UNICEF

23:45

Codul galben de VANT a fost prelungit in Bucuresti si 16 judete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Codul galben de VANT a fost prelungit in Bucuresti si 16 judete

Codul galben de vant a fost prelungit pentru seara zilei de sambata in Capitala, Ilfov si alte 15 judete, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Wall-Street Ro

Cod galben de vant, prelungit in Bucuresti si 16 judete

Codul galben de vant a fost prelungit pentru seara zilei de sambata in Capitala, Ilfov si alte 15 judete, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). in zonele vizate, vantul are.

UPDATE Meteorologii au prelungit Codul galben de vant puternic pentru Capitala si alte 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dupa-amiaza, o avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila pana la ora 24. 00 in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita.

UPDATE Cod galben de vant puternic in Capitala si mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, noi atentionari imediate cod galben de vant puternic valabile in urmatoarele ore in sase judete din sudul tarii si in municipiul Bucuresti.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari imediate de vant puternic pentru judetele Dolj, Caras-Severin, Buzau, Teleorman si Arges, valabile pana sambata dupa-amiaza.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )