Libnet.ro
UNICEF

16:15

Codul Muncii 2020. Amenzi fara precedent: ce schimbari s-au produs

Playtech Playtech,
Codul Muncii 2020. Amenzi fara precedent: ce schimbari s-au produs

A intrat in vigoare legea care aduce modificari la Codul Muncii si schimba regimul discriminarii in munca. Astfel, angajatorii ce vor gresi vor plati amenzi intre 1000 si 20000 de lei. Codul Muncii 2020. Amenzi fara precedent: ce schimbari s-au produs Legea care a modificat Codul muncii prevede introducerea unor amenzi de la 1. 000 lei . continuă pe Playtech

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

Elena Udrea, atac fara precedent. Acuze violente catre DNA

Elena Udrea a reactionat dupa ce Radu Budeanu a semnat acord de recunoastere cu procurorii DNA intr-un dosar in care ea este vizata. Fostul ministru al Turismului spune despre procurorii care se ocupa de caz ca fac acuzatii mincinoase si sustine ca intreg dosarul este varza. Elena Udrea, acuze fara precedent. Atac violent catre procurorii .

Vulpita, mesaj fara precedent. Reactia dura pe care a avut-o dupa ce s-a imbolnavit

Veronica Stegaru, alias Vulpita, a transmis fanilor un mesaj cutremurator, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca este infectata cu virusul ucigas. Vulpita, mesaj soc. Reactia dura pe care a avut-o dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus De curand, Veronica Stegaru, oaspete aproape permanent al emisiunii Acces Direct a fost depistata cu noul coronavirus.

Decizia fara precedent a Antena 1! Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar din cauza aparitiei cazurilor de coronavirus. inca un membru al echipei Mirelei Vaida a fost diagnosticat cu virusul ucigas. Decizia bomba a Antena 1! Ce s-a anuntat despre emisiunea Acces Direct Filmarile pentru emisiuena Acces Direct au fost oprite temporar, din cauza apariia cunor cazuri de .

Avertisment fara precedent: Cei care au scapat de coronavirus ar putea reveni la spital, in stare grava!

Pacientii vindecati de coronavirus trebuie sa aiba mare grija. Acestia sunt sfatuiti sa se obisnuiasca cu reactii ce ar putea fi mortale la infectie. Septicemia ar putea genera probleme majore pentru 20. 000 de persoane vindecate de noul virus chinezesc, la diferenta de un an, avertizeaza medicii.

Decizie fara precedent la Judecatoria Galati. O minora, infectata cu COVID-19, a primit dreptul de a sta izolata la domiciliu, in detrimetul internarii in spital

Judecatorii din Galati au decis inlocuiasca internarea intr-unspital de boli infectioase, cu izolarea la domiciliu in cazul unei minore, infectata cu COVID-19, dar asimptomatica. Masura.

Fara precedent. Record in Parlament. PSD, ALDE si UDMR au trecut in trei ore o lege prin Senat si Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat luni, ca for decizional, proiectul de lege care prevede ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Legislativ si nu de catre Guvern. Propunerea adoptata de catre deputati merge la promulgare.

Alegeri in SUA: Au mai ramas 100 de zile pana la scrutin. Trump se lauda cu entuziasmul fara precedent al campaniei

Confruntat cu critici pentru modul in care a gestionat epidemia de COVID-19 in SUA, Donald Trump a invocat duminica majoritatea tacuta pentru a-si arata increderea in sansele sale de reusita, cu 100 de zile inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, in pofida unor noi sondaje potrivit carora ar fi depasit de contracandidatul sau democrat Joe Biden in mai multe state-cheie, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )