Libnet.ro
UNICEF

19:30

Codul portocaliu a fost resimtit din plin de romani. Vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Codul portocaliu a fost resimtit din plin de romani. Vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

In intervalul 2-5 octombrie vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, cu viteze de 45. 50 km/h la rafala si trecator, mai ales in zona litoralului, 60. 70 km/h. UPDATE: Administratia. continuă pe Antena3

Meteorologii ne dau o noua veste proasta. Ce se va intampla incepand de AZI in toata tara

Codul portocaliu a fost resimtit din plin de romani. Jumatate de tara a fost maturata de vantul puternic, iar ploile abundente au lasat in urma cantitati uriase de apa. La malul marii, peste 50 de copaci.

Codul portocaliu de ploi si vant, mentinut pana miercuri dimineata doar in judetele Constanta si Tulcea. Cod galben in Bucuresti si cateva judete din sudul tarii

Codul portocaliu de ploi si vant este mentinut pana miercuri la ora 2:00 doar in judetele Constanta si Tulcea, in timp ce Capitala si restul judetelor din jumatatea de sud a tarii se afla sub cod galben, conform actualizarii atentionarilor emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, in judetele Constanta si Tulcea, ploile vor fi abundente, cantitati de apa urmand sa mai ajunga, local, la 40-50 de litri pe metru patrat, iar rafelele de vant vor putea depasi, temporar, peste 80-90 de kilometri pe ora.

Codul portocaliu de ploi este mentinut pana miercuri dimineata in judetele Tulcea si Constanta

Codul portocaliu de ploi si vant este mentinut pana miercuri dimineata, la orale 02:00 in judetele Constanta si Tulcea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in aceste judete.

Constanta, coplesita de Codul portocaliu. Drumul European 60, blocat partial

Codul portocaliu pune in dificultate judetul Constanta. Ploaia torentiala tine din weekend si va mai dura pana miercuri. Combinata cu vantul de Dobrogea, ploaia lasa fara curent si fara apa localitati din judetul Constanta, dar si zone din resedinta de judet.

Constanta, coplesita de Codul portocaliu. Drumul European 60 este blocat partial

Codul portocaliu pune in dificultate judetul Constanta. Ploaia torentiala tine din weekend si va mai dura pana miercuri. Combinata cu vantul de Dobrogea, ploaia lasa fara curent si fara apa localitati din judetul Constanta, dar si zone din resedinta de judet.

Codul portocaliu a activat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta

Previziunile meteo pentru urmatoarele ore au bagat in alerta autoritatile judetene din zonele in care, astazi, intra in vigoare codul portocaliu de ploi. Prefectura Teleorman a cerut comitetelor locale pentru situatii de urgenta sa supravegheze cursurile raurilor.

Sedinta operativa la Primaria Capitalei pentru codul portocaliu de ploi

Primarul Sorin Oprescu a convocat o sedinta operativa ca reactie la codul portocaliu de ploi anuntat de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentur Bucuresti prin care solicita tuturor responsabililor din cadrul municipalitatii sa ia masurile necesare de preintampinare a unor eventuale evenimente deosebite.

Lucian Papici, procurorul care a finalizat rechizitoriul lui Liviu Dragnea, a fost revocat din functie din ordinul procurorului general Tiberiu Nitu. Papici a confirmat informatia

La scurt timp dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat si urmeaza sa fie trimis in judecata, procurorul general Tiberiu Nitu i-a revocat delegarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al Sectiei I a DNA, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit surselor citate, procurorul general a trimis ordinul in jurul orei 17. Gestul a fost interpretat mai degraba ca sanctiune, deoarece dosarul lui Liviu Dragnea ajunsese deja pe masa procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. 11: Lucian Papici a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost revocat din functie.

Codul portocaliu a bagat primariile la permanenta

Toate primariile din Teleorman asigura, de astazi, serviciul de permanenta, la dispozitia prefectului judetului Teleorman. Decizia a fost luata ca urmare a intrarii judetului sub incidenta de cod portocaliu de ploi.

Oprescu cere municipalitati pregatirea pentru codul portocaliu de ploi anuntat de ANM

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut tuturor responsabililor din cadrul municipalitatii sa ia masurile necesare pentru a preveni problemele ce le-ar putea cauza ploile anuntate de meteorologi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )