Libnet.ro
UNICEF

13:30

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii. Este haos in trafic. Mai multe drumuri au fost inchise

Antena3 Antena3,
Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii. Este haos in trafic. Mai multe drumuri au fost inchise

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Este haos in trafic pe Valea Prahovei, unde peste 130 de tiruri si camioane sunt oprite. Drumurile nationale din Moldova sunt. continuă pe Antena3

Viscol, ninsori si blocaje in jumatate din tara. Raed Arafat: Sunt echipe de interventie pe teren

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a vorbit, joi, despre situatia din tara. Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Este haos in trafic pe Valea Prahovei, iar.

Situatia drumurilor nationale in Vaslui. Judetul se afla sub atentionare cod portocaliu de ninsoare si viscol

Judetul Vaslui se afla sub atentionare cod portocaliu de vremea ninsoare si viscolul. Autoritatile judetene au anuntat ca s-au mobilizat si pe tot parcursul noptii drumarii au actionat pe drumurile din judet pentru a nu se inregistra blocaje.

Codul portocaliu de viscol si ninsori, prelungit pana la ora 23.00 in judetul Tulcea si Carpatii Meridionali si de Curbura / Cod galben in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat joi avertizarea cod portocaliu de viscol si ninsori, anuntand ca se vor manifesta in continuare in cursul serii, pana la ora 23. 00, vant puternic si zapada troienita in Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura. Si in judetul Tulcea a fost prelungit joi seara codul portocaliu de vant puternic, ninsori viscolite si zapada spulberata.

Vasluiul sub cod portocaliu de ninsoare si viscol: zeci de scoli inchise, localitati fara curent electric

Din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, zeci de scoli din judetul Vaslui au cursurile suspendate joi, 18 ianuarie, orele urmand a fi recuperate in alte zile.

Avertizare meteo: judetul Galati intra din noaptea de miercuri spre joi sub cod portocaliu de ninsoare si viscol

Prefectul judetului Galati, Dorin Otrocol, in calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, a dispus ca la nivelul comitetelor locale pentru situatii de urgenta sa fie monitorizata cu toata atentia evolutia fenomenelor meteorologice, pentru a putea interveni in timp util la aparitia unor situatii de risc.

Cod portocaliu de viscol, pentru doua zone ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat, joi seara, Codul portocaliu de viscol, valabil in 12 judete din centrul si estul tarii pana joi la ora 23:00, iar o avertizare Cod galben pe.

Ninsorile abundente fac probleme. Mii de oameni din toata tara au ramas fara curent electric

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Zeci de mii de oameni din Moldova, Dobrogea, precum si localitatile aflate la poalele muntilor nu au curent electric. Potrivit.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )