Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul de procedura penala, votat de senatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Codul de procedura penala, votat de senatori

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Modificarile la Codul de Procedura Penala, discutate azi in plenul Senatului

Modificarile la Codul de Procedura Penala sunt ordinea de de zi a plenului Senatului de miercuri. Printre modificarile din proiectul de lege este si una care spune ca actiunea penala se pune in miscare cand sunt indicii temeinice, nu cand e folosita sintagma suspiciuni rezonabile.

Modificarile Codului de procedura penala, adoptate de Senat

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala. Proiectul, care a fost initiat de parlamentari PSD si ALDE, a.

Modificarile la Codul de procedura penala, adoptate

Senatul a adoptat, astazi, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala.

Modificarile la Codul de procedura penala au fost votate de Senat! Lista amendamentelor CONTROVERSATE

Proiectul de lege care aduce modificari la Codul de procedura penala a fost votat miercuri in plenul Senatului. Initiativa legislativa a fost adoptata cu 74 de voturi pentru, 28 de voturi impotriva si.

Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, bagat de majoritatea PSD-ALDE pe ordinea de zi a plenului Senatului

Modificarile la Codul de Procedura Penala vor fi pe ordinea de de zi a plenului Senatului de luni, dupa ce proiectul de lege a fost introdus in urma cererii PSD din sedinta Biroului Permanent.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )