Libnet.ro
UNICEF

14:03

Codul Rutier se modifica din iulie 2020. Cine nu va mai putea sa obtina permisul de conducere

Playtech Playtech,
Codul Rutier se modifica din iulie 2020. Cine nu va mai putea sa obtina permisul de conducere

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Noi schimbari la Codul Rutier din iulie 2020. Ce conditie trebuie sa indeplineasca cei . continuă pe Playtech

Programul Prima Casa revine in 2020. Cine il va putea accesa

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca ar sprijini ideea indreptarii Programului Prima Casa spre componente sociale, precizand ca nu mai merge in formula in care oricine apeleaza la Prima Casa, chiar daca nu e prima casa.

Vaccinarea gratuita impotriva HPV, demarata de Ministerul Sanatatii din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

Numele meu este Catrina, am 42 de ani, sunt casatorita, am un baietel minunat si din iulie 2018 traiesc un cosmar. Un sir de erori a construit povestea mea

O femeie de 42 de ani traieste un cosmar. in urma cu un an si jumatate viata ei s-a schimbat complet. Acum tot ce are de facut este sa lupte. Nu trebuie insa sa o faca singura.

Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat, anul trecut, la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )