Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Rutier: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa circule cu insotitor pe timp de ...

România Liberă România Liberă,
Codul Rutier: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa circule cu insotitor pe timp de ...

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa fie insotiti, la deplasarile pe timp de noapte, de o persoana adulta care are permis de conducere de cel putin cinci ani, potrivit unui amendament adoptat in acest sens in comisiile parlamentare la modificarea Codului rutier, potrivit Mediafax. Senatorii din Comisiile senatoriale juridica, pentru Aparare si Administratie publica au adoptat, in acest sens, un amendament al senatorului Nicolae Moga la proiectul de modificare a Codului rutier propus de . continuă pe România Liberă

Schimbari in Codul Rutier: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasarile pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasarile pe timp de noapte. Potrivit amendamentului propus de senatorul Nicolae Moga, insotitori pot fi persoane adulte care au permis de.

Comisii: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasari pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa fie insotiti, la deplasarile pe timp de noapte, de o persoana adulta care are permis de conducere de cel putin cinci ani, potrivit unui amendament adoptat in acest sens in comisiile parlamentare la modificarea Codului rutier, transmite Mediafax. Senatorii din Comisiile senatoriale juridica, pentru Aparare si Administratie publica au adoptat, in acest sens, un amendament al senatorului Nicolae Moga la proiectul de modificare a Codului rutier propus de Guvern.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )