Libnet.ro
UNICEF

21:15

Coduri galbene de vant puternic si ceata in sapte judete

Hotnews Hotnews,
 Coduri galbene de vant puternic si ceata in sapte judete

Meteorologii au emis luni avertizari cod galben de vant puternic pentru zona de munte a judetelor Caras-Severin, Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, valabil pana la pranz. De asemenea, in judetele Cluj, Salaj si Caras-Severin este semnalata ceata care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar in judetul Mures vor fi precipitatii sub forma de ploaie care duc la aparitia poleiului. continuă pe Hotnews

Cod galben de vant puternic si ceata pentru opt judete

Meteorologii au emis luni avertizari cod galben de vant puternic pentru zona de munte a judetelor Caras-Severin, Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, valabil pana la pranz. De asemenea, in judetele Cluj, Salaj si Caras-Severin este semnalata ceata care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar in judetul Mures vor fi precipitatii sub forma de ploaie care duc la aparitia poleiului.

UPDATE Zona de munte din patru judete, sub cod galben de vant pana la ora 20:00

Zona de munte din judetele Buzau, Arges. Prahova si Dambovita se afla sub cod galben de vant pana la ora 20:00. Meteorologii anunta ca, in aceste zone, la altitudini peste 1. 700 de metri, vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 80. 90 km/h.

Alerta meteo. Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting cod galben de ceata si vant puternic. Valabil de la : 25-12-2017 ora 8:15 pana la : 25-12-2017 ora 12:00 In zona :.

Nou cod galben de ninsori si vant puternic in zona de munte din opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta cod galben de ninsori si vant puternic pana la ora 22. 00, pentru zona de munte din judetele Mehedinti, Gorj si Valcea. In Caras-Severin vantul poate atinge la rafala 100 de kilometri pe ora, iar codul galben expira la ora 20. De la ora 17. 00 a intrat in vigoare un cod galben si pentru judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

AVERTIZARE METEOCod galben de ninsori si vant puternic in zona de munte a opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta cod galben de ninsori si vant puternic pana la ora 22. 00, pentru zona de munte din judetele Mehedinti, Gorj si Valcea. in Caras-Severin vantul poate atinge la rafala 100 de kilometri pe ora, iar codul galben expria la ora 20. De la ora 17. 00 a intrat in vigoare un cod galben si pentru judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )