Libnet.ro
UNICEF

13:45

Coface: Romania, primul loc in Europa Centrala dupa numarul de insolvente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coface: Romania, primul loc in Europa Centrala dupa numarul de insolvente

Numarul insolventelor va creste in acest an cu 10%, ritm inregistrat si anul trecut, cand 23. 665 de firme au intrat in incapacitate de plata, Romania raportand astfel cele mai multe astfel de cazuri din Europa Centrala, potrivit unui studiu al Coface. continuă pe Ziarul Bursa

Coface: Romania, primul loc in Europa Centrala dupa numarul de insolvente, in 2012

Numarul insolventelor va creste in acest an cu 10%, ritm inregistrat si anul trecut, cand 23. 665 de firme au intrat in incapacitate de plata, Romania raportand cele mai multe astfel de cazuri din Europa.

Romania, bate un nou record: locul 1 in Europa Centrala dupa numarul insolventelor

Numarul insolventelor va creste in acest an cu 10%, ritm inregistrat si anul trecut, cand 23. 665 de firme au intrat in incapacitate de plata, Romania raportand astfel cele mai multe astfel de cazuri din Europa Centrala, potrivit unui studiu al Coface.

Companiile insolvente sunt din ce in ce mai numeroase in Europa Centrala (studiu)

Dupa o usoara redresare in 2011, economiile europene se confrunta iarasi cu un mediu economic instabil. Numarul companiilor insolvente a crescut din nou in tarile CEE in 2012 - cu exceptia Letoniei, Estoniei si Ucrainei. Criza economica loveste in cele din urma si Polonia, care inregistreaza un nivel record al insolventelor in 2012, iar specialistii Coface estimeaza pentru urmatorii 2 ani o crestere a insolventelor. Potrivit unui studiu difuzat miercuri de Coface, topul sectoarelor cu cele mai putine insolvente e compus din IT, Telecomunicatii, Educatie si Sanatate, in vreme ce topul sectoarelor cu cele mai multe insolvente cuprinde Constructiile, Industria manufacturiera, Comertul cu amanuntul, Comertul cu ridicata si distributie. In Romania, in 2012 a fost deschisa procedura de insolventa pentru un numar total de 23. 665 de companii, cu 10% mai multe decat in 2011.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )