Libnet.ro
UNICEF

14:30

Colaborarea companiilor de petrol si gaze din Rusia cu cele straine nu este afectata de sanctiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Colaborarea companiilor de petrol si gaze din Rusia cu cele straine nu este afectata de sanctiuni

Marile companii de petrol si gaze din Rusia colaboreaza ca de obicei cu cele straine, in pofida sanctiunilor impuse Moscovei din cauza crizei din Ucraina, in timp ce proiectul gazoductului South Stream continua, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Alexander Novak, citat de Reuters, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Cred ca in 5-6 ani, UE va avea rezolvata problema dependentei de gaze din Rusia

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Uniunea Europeana va rezolva in 5-6 ani problema dependentei de gaze din Rusia, lucru ce va face ca influenta ruseasca sa scada. Uniunea Europeana a.

Un proiect de lege in domeniul antiterorist prevede supravegherea elevilor din Rusia pe Internet

Ministerul rus al Educatiei a postat online un proiect de lege privind protectia antiterorista a scolilor care propune supravegherea pe Internet a elevilor. Proiectul a generat proteste in randul profesorilor din.

Investitorii se retrag din Rusia: Economia tarii s-a contractat in primele trei luni ale acestui an in contextul crizei din Ucraina

Rusia incepe sa resimta consecintele implicarii in criza din Ucraina, economia ruseasa contractandu-se in primele trei luni ale acestui an, potrivit ministrului rus alEconomiei Alexei Ulyukayev. Astfel,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )